sasu Posted January 4, 2018 Share Posted January 4, 2018 rog colegii mai cu experienta sa-mi sugereze un model statie de liptit la un raport calitate-pret decent ;nu din auzite ci un model care il folosesc efectiv si sunt multumiti bugetul pe care vreau sa-l aloc este in jur de 600 ron . multumiri. Link to comment
blacired Posted January 4, 2018 Share Posted January 4, 2018 Soldering station: Solomon SL-30 CMC raport calitate-pret bun, merge 10 ore fara sa fiarba trafo, varfuri ieftine, element ceramic pret accesibil, schimbat odata in trei ani de cand il am. Desoldering station: Solomon SL-928 super, merita banii, fara probleme de ani buni, doar cateodata trebuie curatata membranele din pompa de vacuum, varfuri rezerva ieftin, tin cam trei luni la folosinta zilnica. Link to comment
bobo Posted January 4, 2018 Share Posted January 4, 2018 eu folosesc desoldering duratool zd915. i am pus un pensol original zd912 luat de la miv.. la care i am modificat mufa si asa am si letcon la ea. eu o folosesc mai mult la lipit iar cand vreau sa scot ceva cu vacuum o opresc si schimb mufele. functioneaza bine doar ca ventilatorul din spate este cam zgomotos in ambele situatii. se pare ca asa sunt ele construite,nu se incinge deloc. Link to comment
Florinel TV Posted January 4, 2018 Share Posted January 4, 2018 Eu am ZD-912 si merge din 2006 fara sai schimb varful la letcon merge super bine cit si pe suflanta cit si pe letcon , si se incadreaza in pret Link to comment
bobo Posted January 4, 2018 Share Posted January 4, 2018 Eu am ZD-912 si merge din 2006 fara sai schimb varful la letcon merge super bine cit si pe suflanta cit si pe letcon , si se incadreaza in pretzd912/917 este combinata-letcon si suflanta.zd915 este doar pistol cu vacuum. sunt curios daca la zd912/917 face zgomot ventilatorul. Link to comment
dorofteius Posted January 4, 2018 Share Posted January 4, 2018 (edited) Face face . Am eu zd917 . L.e: Nu la pompa de vacum ma refer. Ci la ventilatorul din spate. Care suna de il iau toate alea. Edited January 4, 2018 by dorofteius Link to comment
Florinel TV Posted January 4, 2018 Share Posted January 4, 2018 zd912/917 este combinata-letcon si suflanta. zd915 este doar pistol cu vacuum. sunt curios daca la zd912/917 face zgomot ventilatorul. Deci ZD-912 este suflanta cu aer cald si letcon si da face zgomot dar nu ventilatorul ca nu este cu ventilator ci pompa de aer este cu electromagneti si face zgomot dar eu mam obisnuit ca am puso pe un raft si face mai putin zgomot , ZD-917 este statie cu letcon si Wacuum si nu stiu ca nu am , insa ZD-915 am si stiu cum face zgomot insa si ZD912 puterea de zgomot este cam la fel numai ca ZD912 face altfel Link to comment
dan cod Posted January 4, 2018 Share Posted January 4, 2018 Clar cele Solomon sunt peste ZD-uri.Am avut de toate și o spun din experiența. Link to comment
sasu Posted January 4, 2018 Author Share Posted January 4, 2018 multumesc domnilor sunteti colegi de colegi Link to comment
Guest Posted January 4, 2018 Share Posted January 4, 2018 (edited) Eu o am pe aceasta cumparata de pe ebay, de 4 ani lucrez cu ia nonstop, e foarte silentioasa ca e cu turbina de aer....... Edited January 4, 2018 by Guest Link to comment
Florinel TV Posted January 4, 2018 Share Posted January 4, 2018 (edited) Eu o am pe aceasta cumparata de pe ebay, de 4 ani lucrez cu ia nonstop, e foarte silentioasa ca e cu turbina de aer....... Costica asta are ventilator exact in interiorul sub rezistenta de incalzire acolo unde am incercuit cu rosu Edited January 4, 2018 by Harhas Florin Link to comment
dorofteius Posted January 4, 2018 Share Posted January 4, 2018 No offence, domnului Costica LCD, dar aia este cea mai proasta si ieftina statie vazuta in viata mea. Eu, din experienta va spun ca aia este o jucarie. Link to comment
Guest Posted January 4, 2018 Share Posted January 4, 2018 No offence, domnului Costica LCD, dar aia este cea mai proasta si ieftina statie vazuta in viata mea. Eu, din experienta va spun ca aia este o jucarie. Eu am postat aici cu ce lucrez eu.....prea ieftina sa stii ca nu este, ma costat cu taxe cu tot vre-o 120 $.......acum daca tot ai spus ca este cea mai proasta, zi si de ce, ca m-ai facut curios..... Costica asta are ventilator exact in interiorul sub rezistenta de incalzire acolo unde am incercuit cu rosu Da Florine stiam ca acolo are ventilator, dar i se spune turbina........... Link to comment
blacired Posted January 5, 2018 Share Posted January 5, 2018 quote #8 dan cod Hai ca nu-s nici chiar asa minunate ca un Weller sau un Pace, dar pt un buget low-cost isi fac treaba. Pai ce minuni de scule am vazut, in zece minute cat am stat, la dvs in atelier, ma doru' capu doua zile apoi... acolo dvs ati investit cat are bugetul local al municipiului Oradea pe juma' de an! Link to comment
cipri_mury Posted January 5, 2018 Share Posted January 5, 2018 1.Hai ca nu-s nici chiar asa minunate ca un Weller sau un Pace 2.Pai ce minuni de scule am vazut, in zece minute cat am stat, la dvs in atelier, ma doru' capu doua zile apoi 1.Pai nu cred ca putem compara marca Solomon cu marcile Weller si Pace.Ajunge sa ne uitam numai la preturi pentru a ne da seama de diferenta. 2.Nu sunteti singurul care a patit asa ceva dupa ce a vazut mega atelierul domnului Dan. Link to comment
Recommended Posts