Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

diferential trifazat ca monofazat


kata_tel

Postări Recomandate

Diferentialul ala trifazat in legi la o retea mono sau trifazata?

 

Daca e mono atunci nulul trece prin nul si faza o treci prin toate fazele diferentialului. Adica intri in R si iesirea R o intri in S, iesirea S o pui la intrarea T, la iesirea T legi sarcina (sau sarcinile). Astfel te asiguri ca prin toate fazele diferentialului trece acelasi curent.

 

Daca ai retea trifazata, atunci orice debalansare a unei faze se va regasi in N si diferentialul va declansa. Nu poti folosi diferentialul cu faze incarcate diferit.

Link spre comentariu

Am diferential siemens si sa nu mai cumpar altul. Ca montaj stiu cum sa montez. Teoretic ma interesa daca functioneaza protectia diferentiala. La trifazat apare defazajul intre faze. Protectia a fost realizata tinand cont si de aceste defazaje cred. Oricum am sa incerc. Am o casa noua si cea batraneasca. Vreau sa alimentez casa noua pe doua faze ca asa am facut instalatia separata pe nivele si pe a treia faza casa veche. Cutia cu conexiunile as vrea sa le montez in pod. E pericol de incendiu sau sa le montez afara pe perete? Ms

Link spre comentariu

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: Postarea ta va necesita aprobare moderator înainte de a fi vizibilă.

Vizitator
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Răspunde la acest subiect...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.




×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări