Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Dus pentru camping


Postări Recomandate

Candva am vazut montat pe un VW Caravelle un dus pentru camping, foarte inteligent: O punga de cauciuc, lata cat acoperisul masinii si ca lungime cat jumatate de masina, era fixata permanent deasupra masinii. Fara apa, avea cam 1 cm grosime. O pompa electrica lua apa dintr-un rezervor ascuns in podeaua masinii si o urca in punga de deasupra unde se incalzea la soare. Mai era si o cabina de dus dintr-o polietilena groasa...

 

Unde gasesc asa ceva?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Buna treaba asta cu tevile PVC. Am avut asa ceva pe prima mea masina 'straina', Wartburg 353 Turist, Aveam pe masina aia un portbagaj de 2,5 metri lungime, era pana deasupra parbrizului. Uneori montam cortul pe portbagaj.

 

Off-topic, o intamplare: Eram pe malul Prutului cu un amic , ambii cu prietenele. Cum era in plan sa ramanem peste noapte pe malul apei, montez pentru amicul meu cortul pe masina, urmand ca eu cu prietena sa dormim in masina. Dupa masa de pranz ma anunta amicul ca se retrage jumatate de ora in cort, sa nu-l deranjez. Se apuca de treaba si in timpul unei manevre mai complicate ajung amandoi pe aceeasi parte a masinii care nefiind calata s-a lasat intr-o parte luand prin surprindere partenerii aflati in plina actiune. Au cazut de pe masina cu cort cu tot, cortul plin de saltele, perne si bagaje.

 

Link spre comentariu

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: Postarea ta va necesita aprobare moderator înainte de a fi vizibilă.

Vizitator
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Răspunde la acest subiect...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.




×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări