Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Ce sfaturi imi puteti da ?

Recommended Posts

Guest Phantasy

vreau sa imi iau un amplificator , statie ... vasile nu are timp ... am gasit ceva la KON la 7 milioane ... ce parere aveti ?

-modelul este CS2300.

http://www.telecomenzi.ro/index.php?off ... y&pid=2137

are asa :

Nume: CS2300 Pret: 6'999'000 lei

Info: AMPLIFICATOR CS-2300 FRCVENTA 20HZ-20KHZ 300W RMS / 4OHM

INPUT CHARACTERISTICS

INPUT IMPEDANCE BALANCE 20KOhm

INPUT IMPEDANCE NON BALANCE10KOhm

INPUT LEVEL: +4DB

INPUT SPECIFICATION

POWER VOLTAGE: 230VAC ~ 230VAC

FREQUENCY: 60HZ.

OUTPUT SPECIFICATION

FREQUENCY RESPONSE: +0 -0.2DB

20HZ-20KHZ ( FOR CS SERIES)

POWER: EACH CHANNEL 160W RMS 8Ohm

300W RMS 4Ohm

600W RMS 8Ohm (bridge)

TOTAL HARMONIC DISTORTION: <0.1%

va rog veniti cu sfaturi ca am 2 zile la dispozitie ...

astept...

• Replies 6
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

PT ce iti trebuie un amplificator: Sonorizari , auditii hi-fi sau chefuri?.....sau poate vrei sa faci nunti cu el? :) Asta trebuie sa te lamuresti ...si in functie de asta iti alegi puterea ....si binenteles si pretul...adica , stofa, sau calitatea amplifului...pt ca sunt o groaza de tipuri de amplificatore...unele intradevar profi si de laudat , altele intradevar jafuri de aruncat Pe forumu asta, in general , mai ales la categ. amplificatoare...sunt oameni care isi fac singuri finalele, ...bune , rele cum or fii ....stii ce-i facut de tine suna cel mai bine , si cateodata se poate intampla si asta :) Deci : hotareste-te ce fel de amplif iti trebuie si pt ce In legatura cu amplifu ala de la kon .....personal nu ti-as recomanda....la banii aia iti faci tu sau altcineva un amplif mult mai "rentabil"si fiabil si mai usir de buchisit daca patzeste ceva

Guest Phantasy

la cine frate ??? sa il fac ... eu nu stiu sa fac , sunt afon , recunosc ...am apelat la vasile , a zis ca pana in februarie martie nu face ...am apelat si la altii ... prea scump sau nesatisfacator ...e vreo persoana capabila , aici pe forum sa imi daca si mie un amplificator ... ??? astept ... puteti sa imi dati mp sau am id-ul darkphantasy2k.merci