Guest Phantasy Posted January 3, 2005 Share Posted January 3, 2005 vreau sa imi iau un amplificator , statie ... vasile nu are timp ... am gasit ceva la KON la 7 milioane ... ce parere aveti ? -modelul este CS2300. http://www.telecomenzi.ro/index.php?off ... y&pid=2137 are asa : Nume: CS2300 Pret: 6'999'000 lei Info: AMPLIFICATOR CS-2300 FRCVENTA 20HZ-20KHZ 300W RMS / 4OHM INPUT CHARACTERISTICS INPUT IMPEDANCE BALANCE 20KOhm INPUT IMPEDANCE NON BALANCE10KOhm INPUT LEVEL: +4DB INPUT SPECIFICATION POWER VOLTAGE: 230VAC ~ 230VAC FREQUENCY: 60HZ. OUTPUT SPECIFICATION FREQUENCY RESPONSE: +0 -0.2DB 20HZ-20KHZ ( FOR CS SERIES) POWER: EACH CHANNEL 160W RMS 8Ohm 300W RMS 4Ohm 600W RMS 8Ohm (bridge) TOTAL HARMONIC DISTORTION: <0.1% va rog veniti cu sfaturi ca am 2 zile la dispozitie ... astept... Link to comment
Muzyk_ant Posted January 3, 2005 Share Posted January 3, 2005 PT ce iti trebuie un amplificator: Sonorizari , auditii hi-fi sau chefuri?.....sau poate vrei sa faci nunti cu el? Asta trebuie sa te lamuresti ...si in functie de asta iti alegi puterea ....si binenteles si pretul...adica , stofa, sau calitatea amplifului...pt ca sunt o groaza de tipuri de amplificatore...unele intradevar profi si de laudat , altele intradevar jafuri de aruncat Pe forumu asta, in general , mai ales la categ. amplificatoare...sunt oameni care isi fac singuri finalele, ...bune , rele cum or fii ....stii ce-i facut de tine suna cel mai bine , si cateodata se poate intampla si asta Deci : hotareste-te ce fel de amplif iti trebuie si pt ce In legatura cu amplifu ala de la kon .....personal nu ti-as recomanda....la banii aia iti faci tu sau altcineva un amplif mult mai "rentabil"si fiabil si mai usir de buchisit daca patzeste ceva Link to comment
Guest Phantasy Posted January 3, 2005 Share Posted January 3, 2005 la cine frate ??? sa il fac ... eu nu stiu sa fac , sunt afon , recunosc ...am apelat la vasile , a zis ca pana in februarie martie nu face ...am apelat si la altii ... prea scump sau nesatisfacator ...e vreo persoana capabila , aici pe forum sa imi daca si mie un amplificator ... ??? astept ... puteti sa imi dati mp sau am id-ul darkphantasy2k.merci Link to comment
kappa_ii Posted January 5, 2005 Share Posted January 5, 2005 CS2300 este un amplificator bun este filtrat bine are rezerve in tranzistori dar nu are puterea mentionata pe el !! pentru casa este suficient ! Link to comment
djvas Posted January 5, 2005 Share Posted January 5, 2005 Am mai spus si o repet ! DACA VA INTERESEAZA AMPURI DE LA KON DE CE NU VENITI SA LE VEDETZI, TESTATI , DESFACETI, MASURATI etc etc etc ! Link to comment
adrian_pintea Posted January 5, 2005 Share Posted January 5, 2005 Am pe cineva care are c2500 cel de 2*500W il foloseste la sonorizari...Si e super ampliful...merita toti banii Link to comment
kappa_ii Posted January 5, 2005 Share Posted January 5, 2005 unde se poate veni sa ascult si eu niste boxe facute de kon si amplifurile lor !!vreu sa ascult la volum mare !! Link to comment
Recommended Posts