cuuiu Posted June 12, 2007 Share Posted June 12, 2007 Salutare.Tv-ul a fost trasnit,si pe langa altele ia gatat si procesorul HD 404918,lam schimbat dar functiile de pe tv merg aiurea nu mai pot sa memorez.Sunt sigur ca procesorul este bun,PROCESORUL MEU NU MERGE BINE,va rog daca doriti sa-mi dati o explicatie {tv-ul este al unui batran de la tara si vai si amar de el} Link to comment
belowsky Posted June 12, 2007 Share Posted June 12, 2007 Ai schema???Pot fi afectate mai multe etaje din cauza careia nu functioneaza normal.(tuner,prescaler,circuit reset,din cauza unei defect nedescoperit,procesorul cel nou stricat)Par ca e sasiu: 618A.Daca o vrei ti-o trimit. Link to comment
Tavi Posted June 12, 2007 Share Posted June 12, 2007 conteaza terminatia procesorului , probabil ai pus ceva diferit Link to comment
cuuiu Posted June 12, 2007 Author Share Posted June 12, 2007 procesorul defect nu mai raspunde la telecomanda,ce-l pe care lam pus merge perfect din tl. dar nu mai pot instala programele de pe tastatura televizorului,de ex.cand apas canal arata contrsat ,si din tl nu pot sal programez.Procesorul e identic,si ma gandesc ca pote a fost folosit cu alta tastatura. Link to comment
lulu07 Posted June 12, 2007 Share Posted June 12, 2007 daca merge programat din tel., cu ce te deranjeanza?dupa cum a spus tavi, terminatia conteaza! Link to comment
Tavi Posted June 12, 2007 Share Posted June 12, 2007 HD 404918 mai are o terminatie Axx conteaza foarte mult , mai ales la tastatura , meniu, etc Link to comment
cuuiu Posted June 13, 2007 Author Share Posted June 13, 2007 Da adevarat avea terminatia A09,cel pe care lam pus era 08.Am vazut diferenta dintre ele{cu terminatia 08 este folosit pe SABA/NORMENDE}Acum OK.Cer scuze domnului Tavi deoare-ce nu am fost atent la ce am scris. :prayer: Link to comment
Recommended Posts