Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Romani fara busola.

Evaluează acest subiect


PINTI

Postări Recomandate

Oare noi romanii, in cursul veacurilor, bataliile cu romanii, in timpul marilor descoperiri stiintifice, razboaiele cu turcii, cu nemtii, urmate de socialism, comunism si acum capitalism, chiar nu stim ce este aceia o busola?

Tara asta a fost atacata din toate punctele cardinale: la sud- turcii, la est si nord-rusii, la vest austro-ungarii si nemtii.

Busola noastra nu mai vrea sa arate nordul, cum este normal. Se invarte in jurul axului propriu si nu stie unde sa se stabileasca.

Prin pozitia sa, Casa Regala, reprezentata de Majestatea Sa, Regele Mihai, a avut o anumita influienta benefica, pe plan international, cu privire la Romania.

 

 

Dumnezeu sa il odihneasca.

Editat de PINTI
Link spre comentariu

Glume macabre de prost gust din partea ignorantilor si debusolatilor.

 

Imi pare rau, dar asta este realitatea din ziua de azi. Foarte multi romani needucati sunt debusolati, manipulati, lipsiti de compasiune si plini de ura (in primul rand fata de ei insisi - pentru ca un om rau in fiinta si fibra sa, asa ramane toata viata).

 

Condoleante familiei Regale si tuturor romanilor de buna credinta.

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări