Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Estonia 2


ctepeo

Postări Recomandate

  • Răspunsuri 11
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Ce parere sa avem? Foarte buna!E unul din aparatele de clasa superioara fabricate de industria socialista si costa o caruta de bani (240 de ruble erau bani grei).De modificat banda UKW nu e imposibil dar daca nu o face o persoana cu experienta si cu scule adecvate mai bine sa ramina asa cum e.Daca ai asa ceva, sa-l stapinesti sanatos!

Link spre comentariu

Trebuie specificat ca banda de frecvente redata e raportata la receptia pe UUS care e limitata la 15kHz, deci nu e exclus sa redea mai sus, dar neavind sursa de semnal mai buna in epoca, (magnetofoanele erau tot cam pe acolo sau chiar mai jos, iar pick-up-urile cu doza magnetica erau rare, iar cele cu doza piezo erau singurele mai rasarite ca frecventa dar proaste ca liniaritate) asta s-a trecut in prospect.

Link spre comentariu

Parerea mea este ca se merita chiar si daca nu merge deloc, se poate repara/restaura daca este cit de cit complet.Etajul final audio este PP cu doua 6P14P. Mai are un traf de iesire separat pentru inalte ("satelitii" care se vad in una din poze). Banda redata (65-15000 Hz) e suficienta si pentru CD-urile de azi.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum



×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări