Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

soareci de camp


vera

Postări Recomandate

Va salut

Mi-am facut o casa, cu finisaj interior din rigips. De cand s-a facut frig, m-au invadat soarecii de camp. Motanul Gogu se ocupa de problema (numai azi, a halit 2), dar nu-i poate prinde pe cei care se zbenguie intre peretele de caramida si rigips. Saracul ii simte, se urca cu 2 labute pe rigips si sigur i-ar prinde, daca acesta ar fi mai moale.

Ce pot face, avand in vedere, ca am 2 fiinte dragi-motanul Gogu si catelul Max.

Va multumesc

Editat de vera
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 11
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Zile populare

Dar cum ajung soarecii intre peretele de caramida si rigips? Vorbim de interiorul casei. Intre rigips si caramida nu ati pus o izolatie de vata sticla/bazaltica?

Otrava nu e o solutie, cred ca nu vreti soareci morti intre rigips si zidul de caramida. Exista un lipici care se pune pe o placa de ceva, apoi dupa ce s-a prins soarecele o aruncati.

Puteti incerca si cu acele generatoare de ultrasunete, eu am in garaj si in pod, le tin permanent in priza, mai putin iarna cand este frig.

Link spre comentariu

In primul rand se spunea in postul initial ca este vorba de perete de caramida finisat cu rigips, la interior, adica in casa. Nu prea cred ca are omul in casa hoarde de soareci si sobolani, sa fim seriosi.

Din ce am auzit si citit, se pare ca rozatoarelor nu prea le place vata de sticla sau bazaltica, pt. simplu motiv ca inteapa...

Link spre comentariu

Soarecii au intrat pe usa (care a fost deschisa pana s-a facut mai frig), prin gaurile mai mari prin care intra/ies tevile in/din casa, etc.

La peretii exteriori am izolatie din vata minerala. Peretii interiori au gol intre ei si rigips. Aici au loc adevarate concursuri, noaptea e de groaza.

Ideal ar fi sa-i gonesc in labutele lui Gogu (pana acum a halit 8, intr-o saptamana).

Editat de vera
Link spre comentariu

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: Postarea ta va necesita aprobare moderator înainte de a fi vizibilă.

Vizitator
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Răspunde la acest subiect...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.




×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări