Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Care cip?

Evaluează acest subiect


Ovidanie

Postări Recomandate

Nici macar curcanu' , ci niste dispozitive stradale RFID .

In prezent exista cipuri RFID incluse in actele de identitate , la altii , mai " evoluati " .

La noi se pare ca sunt doar dispozitivele de citire RFID in zonele de frontiera , dar nu si documente de identitate RFID .

Ar trebui o lege big sister , si gata , vom fi marcati la fel ca bovinele ...

Link spre comentariu
Nu e obligatoriu sa porti permanent asupra ta cartea de identitate sau alte documente valide avand fotografia persoanei titulare

 

Din ce stiu eu este obligatoriu sa ai actul de identiatae la tine. In caz contrar te salta si te duce la sectie. Si, daca ai un vecin binevoitor...

Un tip iese noaptea sa duca gunoiul la tomberon. O patrula de politie da peste el.

- Buletinul tau, ba!

- Pai domnilor, am dus gunoiul, ce sa fac cu buletinul la mine?

- Buletinul ba, sau urca in duba!

Cum omul nu avea buletin, l-au saltat si dus la sectie.

- Ba, cum te cheama, unde stai?

- Pe strada Plopilor, la blocul 55 si ma cheama Pixulescu!

- Sergent, du-te de verifica!

Vine sergentul si raporteaza:

- Sa traiti, la adresa indicata nu sta nici un Pixulescu!

- Ba, tu minti organul???

- Nu, acolo stau, mai verificati o data!

- Sergent, verifica!

Vine sergentul si raporteaza:

- Nu sta nici un Pixulescu la adresa indicata!

- Ba, tu ne minti! La subsol cu el!!!

Dimineata vine seful si intreaba ce s-a mai intimplat peste noapte, in sectie. Plutonierul raporteaza ce si cu cu Pixulescu.

- Mai, il cunosc, e un fost coleg de scoala, sa-i dat drumul imediat si sa-l duceti acasa!

Politistii se conformeaza imediat.

Cind ajunge acasa, Pixulescu se intilneste cu administratorul blocului:

- Domn' Pixulescu, toata noaptea a intrebat politia de dumneavoastra, dar am zis ca nu stati aici!

Acel cip cred ca se refera la cipul de pe noile pasapoarte. Numai ca habotnicii si prostii au luat-o cu 666, ca sa dea apa la cei ce nu sunt deloc multumiti de introducerea cipului. Normal, nu din considerente religioase! Toata tevatura, in care biserica s-a implicat la greu, nu e decit o prostie care nu are ce cauta in mileniul trei!

Link spre comentariu

Daca va amintiti inainte de isteria cu familia traditionala a fost isteria cu cip-ul. Despre ce cip e vorba? Astazi am picat in mijlocul unei discutiii si fiind pe langa subiect n-am putut sa-mi dau cu parerea...Da' mai nasol de atat e ca in 10 minute (atat a durat) nu am aflat despre ce cip e vorba.

 

In Soldat Universal, chiar micutul vandame avea un cip intr-o buca sau picior...

Link spre comentariu

...................

Va place sau nu va datorati istoria ultimilor 2000 de ani unui popor obscur din Orientul Mijlociu, programat sa dea sens intregii lumi pentru milenii.

Cititi-le istoria si legendele cu respect si frica pentru ca sclavii de odinioara va vor fi tuturor stapani si nici nu veti putea cracni fara acordul lor scris.Lupta lor cea mai apriga nu este cu voi ci cu ei insisi si de felul in care ei castiga ori pierd propriile batalii depinde istoria viitorului.Se pare ca ei sunt autoprogramati sa piarda doar in lupta cu ei insisi si asta este cel mai infricosator lucru pentru ca nimeni altcineva nu poate purta lupta lor.

..............................

 

Aida de! să vezi minune! Iată c-or ajuns vremuri în care unele nemernicii îs decretate ca fiind sublime iar altele teribil de oribile. Între “teoria descendenţei ariene” a lui Hitler, între definiţia germanilor drept “rasă stăpînă” (Herrenvolk), şi nebunia milenară a poporului programat nu-i nici o diferenţă.

Vă îndemn şi eu să le citiţi istoria şi legendele, dar nu cu respect şi cu atît mai puţin cu frică. Nu poţi să respecţi pe cel ce vrea să te facă sclav şi nici frica nu trebuie să ne încerce, nu de alta, dar frica paralizează.

Aşa, într-o doară, plecînd de la: “Va place sau nu va datorati istoria ultimilor 2000 de ani unui popor obscur din Orientul Mijlociu, programat sa dea sens intregii lumi pentru milenii.”, gîndiţi şi la cuvintele lui Mel Gibson: “The Jews are responsible for all the wars in the world.”, gîndiţi, gîndiţi la multe altele, căci: “Nici o robie nu-i mai ruşinoasă decît cea de bună voie.” (pe ista o spus-o Seneca)

Link spre comentariu

Daca va amintiti inainte de isteria cu familia traditionala a fost isteria cu cip-ul. Despre ce cip e vorba? Astazi am picat in mijlocul unei discutiii si fiind pe langa subiect n-am putut sa-mi dau cu parerea...Da' mai nasol de atat e ca in 10 minute (atat a durat) nu am aflat despre ce cip e vorba.

Un chip RFID la fel ca la interfon sau animale de companie gen pisica, hamster, caine, sarpe, eventual bivol. Sunt coduri unice pe cip gen CNP asa ca nu se pot confunda bivolii cu serpii.

Si oricum isteria asta e degeaba pt ca si cardurile bancare sunt cam acelasi lucru pt ca oricum "ei vad" ce ai cumparat si de unde in cazul in care ai iesit din "adapostul umbros".

Welcome to the mothership

https://www.youtube.com/watch?v=QXx-n6T7tZg

Link spre comentariu

" Englezul are dreptul sa refuze sa isi dea numele unui politist care il ia la intrebari aiurea "

 

Dom ' . , nu ma lasa neterminat . Am incredere in youtube cat in fostele amante ... Inteleg ca ai fost p' acolo ... si pentru mine esti o persoana credibila . Postulatul de mai sus e ceea ce prevede legea , sau o constatare ( interpretare ) personala ? Mi se pare neverosimil ... Ai interactionat cu fortele de ordine ? Ma rog , banuiesc ca se fac controale de rutina . Mai ales in noul context , cu fanaticii astia cu atentatele . Poti sa le refuzi ( controalele ) ? Banuiesc ca incep cu declinarea identitatii , eventual ceva legitimare . Nu sufar de Gica contra , si nici de negarea negatiei . Nu vreau sa inflamez discutia ... intreb intr - o perspectiva foarte concreta . Acum , pana se taie maioneza ...

Editat de gauss
Link spre comentariu
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări