Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

schema SAMSUNG

Recommended Posts

Rog f. mult pe cei care au posibilitatea sa ma ajute cu schema televizorului Samsung model no:CK-5026Z,made in KOREA.Cu multumiri,Sandu.

• Replies 12
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Tavi

6

• yo4avd

6

• lulu07

1

Top Posters In This Topic

Pe partea cablajului sint scrise cifrele:90-1185 intr-un chenar,si,mai alaturi :33004-145-651.Cred ca cele din chenar reprezinta nr.sasiului.

Draga Tavi,navigind prin forum,ma gindeam ca D-ta.poti sa ma ajuti cu siguranta.Eu nu sint depanator nici macar ocazional,sint radioamator si imi place sa construiesc.Acum am un necaz cu Tv-ul (e drept cam vechi),si m-am gindit ca as putea vedea schema,dar in loc de asta ma trimiti sa citesc regulamente,cind puteai sa-mi spui simplu ca fiind prea vechi este greu de gasit o schema.Repet nu sint depanator,nu prea ma pricep;daca eram fii sigur ca citeam toate regulile posibile.Sper ca nu te-am suparat.Cu stima,Sandu.P.S. Am vazut ca ajuti multa lume,speram si eu.....

eu nu va inteleg pe unii dintre voi

nu vreti sa faceti nimic , dar asteptati sa faca altii pentru voi

eu nu am zis ca e prea vechi si nu se gaseste schema , asta e inventia ta

ce e asa greu sa citesti regulamentul ala ? nu trebuie sa te ocupi de depanare ca sa il citesti , e scris in limba romana si nu contne termeni tehnici

iti citez eu din el daca iti e asa de greu :

REGULI OBLIGATORII PENTRU CERERE DOCUMENTATII SI DUMPURI

incercati un mic efort voi care cereti ceva sa dati date complete despre ceea ce aveti nevoie pentru a scuti pe cei care vor sa va ajute sa piarda ei timpul

ceea ce trebuie cand cereti ceva :

- sasiul - in cazul in care aveti nevoie de schema sau manual service

- procesorul , sursa, jungla - in caz ca sasiul este neidentificabil si aveti nevoie de o schema

- procesor si memorie - chiar daca se stie sasiu si model ( care sunt la fel, necesare in acest caz ) in cazul cand cereti continuturi de memorie

pfff , ce se ataca unii daca ii pui sa citeasca regulamentul , parca ar fi cine stie ce directori de corporatii si nu se coboara ei la acel nivel ... adica , ori ii ajuti direct , ori le spui ca nu se poate - nu cumva sa indraznesti sa ii pui sa citeasca regului , e sub demnitatea lor dom'le

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines