Jump to content
ELFORUM - Forumul Electronistilor
Sign in to follow this  
belowsky

Controale la atelier reparatii TV

Recommended Posts

Salut tututror!!As vrea sa intreb pe cei care au mai avut controale de la diverse institutii, ca ce pretind ,cum trebuie sa fie in regula un atelier de reparatii TV si electronice.Nu am fost informat de loc cand am facut autorizatia PFA (norma de venit) ,in privinta asta.Astept sfaturi si pareri in privat.Multumesc.

Share this post


Link to post
Share on other sites

1. controale OPC - numai la reclamatii de la clienti si daca se da vreo lege si e caz sa incaseze niste amenzi la recamatii daca esti ok, nu patesti nimic, in general multi din clientii care reclama sunt batuti in cap2. controale de la garda - ai grija sa nu ai teve-uri neinregistrate in firma ca ti le pot confiscain rest oricum iei amenda , altfel nu veneau in control3. alte controale - ------- habar nu am , dar pot sa iti vina de la pompieri pana la sanepid

Share this post


Link to post
Share on other sites

Deci fiind la norma de venit,nu dau chitanta,factura ,nimic...am televizoare de piese multe si functionabile.Ma gandeam ca sa fac la calculator ceva inprimat doar pt. data/lucrare/garantie.Oare trebuie sa am preturi afisate,ceva registru unic de control(pe care inca nu-l am),orar si mai stiu ce alte, de care pot sa se lege????

Share this post


Link to post
Share on other sites

trebui sa ai dovada pt. fiecare aparat aflat in service.comercializarea e alta mancare de peste.....

Share this post


Link to post
Share on other sites

si eu am problema asta,stiu ca trebuie ogramada de acte,pana si contract cu cei de la gunoi,si totusi daca pui un tv afara nu til iau ca cica nui gunoi menajer,si daca ai ghinionul sa ai o reclamatie la opc ai puso si daca nu poti da o justificare credibila poti scapa cu un advertisment ceea ce nu prea cred,ca sigur nu se deplaseaza gratis.Si cu preturile difera de la un atelier la altu,depinde de zona,si mai conteaza prestigiul atelierului,seriozitatea,orarul si multe alele.Adevarul e ca si pe mine ma intereseaza legalitatea corecta,dar cel mai bine e sa vezi cui repari aparatura.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.