Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

question


Vizitator ionutmarchel

Postări Recomandate

Vizitator ionutmarchel

Salutare!!!Am o intrebare....Vreau sa cumpar niste microprocesoare 12F683 1S/N 0622 60S (microprocesor cu 8 picioruse 4 pe parte) :rolleyes: Ele se folosesc la cipurile de pe cartusele laser de la imprimante.De unde as putea sa cumpar asa ceva . Va multumesc!!! :prayer: :prayer: :prayer:

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns
Vizitator ionutmarchel

Frate am bagat si eu unde am apucat ...ma bucur totusi ca mi`sa raspunsMersi..insa mai am o intrebare..eu vreau sa schimb microchipurile alea de pe chipurile cartuselor laser... Daca ai habar zi si mie daca pe site`ul ala care mi`lai dat tu exista asa ceva.am vazut niste chestii la 6lei insa vreau sa stiu sigur daca alea sunt.Eu sunt cam "beginer" in chestii deastea si daca ai idee ....se potrivesc la chipurile de cartuse laser???Mersi ink o data :yawinkle:

Link spre comentariu
Vizitator Vasile

Altadata sa nu te mai bagi unde apuci pentru ca nu e bineCipurile alea sunt niste microcontrolere si nu se schimba pur si simplu si merge :smt005 ai un programator cu care sa le scrii ? Ai softul ce trebuie infipt in ele ?

Link spre comentariu
Vizitator ionutmarchel

n-am nici programator nici soft... :smt003 :smt003 Asa ..deci microcumlezicitu merg la ce vreau eu sa fac...Acum daca poti sa`mi zici de unde fac rost de programatoru ala si softu pt asta..si iti raman dator cu un pescuit la stiuca in Delta( app sunt din tulcea :yawinkle: )Mersi!!! :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

Link spre comentariu
Vizitator Vasile

PROGRAMATOARE se gasesc si poti sa ti-l faci chiar tu, cauti la PIC ca exista o gramada de varianteSoftul... nu prea cred ca o sa-l gasesti undeva

Link spre comentariu

Arhivat

Acest subiect este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.




×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări