Guest icra Posted June 6, 2007 Share Posted June 6, 2007 A incercat cineva acest programator ? http://www.janson-soft.de/pic/pic.htm Am inteles ca programatoarele care sunt alimentate "exterior" sunt mai bune. Dar cine stie.. Link to comment
Yo4You Posted June 6, 2007 Share Posted June 6, 2007 merge bine daca tensiunile la portul serial is ok.-recomand sa iti faci programatorul din connexclub nr 5 din 2003 are un MAX232 si un CD4097 parca din cate imi amintesc si merge super perfect.Ori incearca sa construiesti bobprog eu am facut si merge perfect si ala! Link to comment
Guest icra Posted June 6, 2007 Share Posted June 6, 2007 merge bine daca tensiunile la portul serial is ok.-recomand sa iti faci programatorul din connexclub nr 5 din 2003 are un MAX232 si un CD4097 parca din cate imi amintesc si merge super perfect.Ori incearca sa construiesti bobprog eu am facut si merge perfect si ala!Nu exista asa ceva in nr 5/2003 Link to comment
kokoelectro Posted June 7, 2007 Share Posted June 7, 2007 cablu serial la la acest programator stie cineva de unde sa il iau sau schema(sunt incepator in domeniu) Link to comment
Guest icra Posted June 8, 2007 Share Posted June 8, 2007 cablu serial la la acest programator stie cineva de unde sa il iau sau schema(sunt incepator in domeniu)Cred ca si in NET... da rau. (scuze pentru offtopic) Link to comment
Yo4You Posted June 8, 2007 Share Posted June 8, 2007 Imi pare rau numaru 5 din 2004 studiazal te rog eu zic ca e cea mai buna imbinare cu MAX232 si un integrat logic si programeaza f multe picuri si o parte din 24CXX . Link to comment
Guest icra Posted June 8, 2007 Share Posted June 8, 2007 Imi pare rau numaru 5 din 2004 studiazal te rog eu zic ca e cea mai buna imbinare cu MAX232 si un integrat logic si programeaza f multe picuri si o parte din 24CXX .Daca era 2003 putem sa ma uit, dar 2004 nu il am, daca imi poti pune la dispozitie materialul ti-as fi foarte recunoscator, daca nu deasemenea :tonqe: Multumesc. Link to comment
Recommended Posts