Jump to content

  • Log In with Google      Sign In   
  • Create Account

Photo

Final audio SONY CDX-G1100U


  • Please log in to reply
8 replies to this topic

#1 OFFLINE   laur_12

laur_12

    Membru

  • Membru activ
  • PipPip
  • 687 posts
  • Locatie:sibiu

Posted 11 October 2017 - 01:19 PM

Din pacate finalul este puscat rau nu se mai poate descifra corect
Se mai vede CHN GK611
Am cautat pe gogu si nimic .va rog daca aveti documentatia pentru a putea inlociu acest final audio

Cu_reclama

Cu_reclama
  • Membri
    ********

#2 OFFLINE   George

George

    ElForum Staff

  • Moderatori
  • 1,610 posts
  • Locatie:ConstanČ›a

Posted 11 October 2017 - 02:43 PM

Finalul este PURE5001H-4WX. Manualul de service il gasesti aici: https://elektrotanya...f/download.html



#3 OFFLINE   Andrei Tabacaru

Andrei Tabacaru

    .

  • Membru activ
  • PipPipPipPipPip
  • 3,604 posts
  • Locatie:Bacau

Posted 11 October 2017 - 05:52 PM

 Merge brici TDA7384 si cu tot neamul lui ,7385,86 etc...



#4 OFFLINE   laur_12

laur_12

    Membru

  • Membru activ
  • PipPip
  • 687 posts
  • Locatie:sibiu

Posted 12 October 2017 - 08:55 PM

Da am studiat si eu dupa schema multumesc
As mai avea o intrebare :
Am dat jos finalul si aparatul nu porneste .presupun dupa schema are la pin 3 st by ..oare asta sa fie problema de nu porneste aparatul ?

#5 OFFLINE   bobo

bobo

    electronist

  • Membru activ
  • PipPipPipPipPip
  • 3,334 posts
  • Locatie:buzau

Posted 12 October 2017 - 08:59 PM

Nu este de acolo.
aparatul trebuie sa pirneasca fara final.
Posibil trasee exfoliate,siguranta arsa,componente intrerupte etc.

#6 OFFLINE   dan cod

dan cod

    Dresor de Electroni

  • Moderatori
  • 28,292 posts
  • Locatie:Oradea

Posted 13 October 2017 - 08:15 AM

Cu finalul montat pornea?

#7 OFFLINE   modoran

modoran

    Membru avansat

  • Membru activ
  • PipPipPipPip
  • 2,372 posts
  • Locatie:BUZAU

Posted 13 October 2017 - 11:12 AM

Mai vezi si la pin 25 ce nivel logic ai, trebuie "1" logic acolo, altfel e in protectie daca ai 0V.



#8 OFFLINE   dan cod

dan cod

    Dresor de Electroni

  • Moderatori
  • 28,292 posts
  • Locatie:Oradea

Posted 13 October 2017 - 02:48 PM

Uitandu-ma acum pe schema nu are absolut nimic de-a face finalul cu pornirea.Nu pornește înseamnă că ai ceva defect acolo.

Cu_reclama

Cu_reclama
  • Membri
    ********

#9 OFFLINE   laur_12

laur_12

    Membru

  • Membru activ
  • PipPip
  • 687 posts
  • Locatie:sibiu

Posted 13 October 2017 - 08:32 PM

Da a functionat perfect inainte .
Finalul sa defectat in timp ce functiona ceva mai tare .
Suspectez un ci regulator LV 56841
12v ok 3.3v ok. lipsa tensiuni 5v 1.3v 6.1v 9.1v si out 12v
Am sa comand finalul .o sa revin cu informatii




1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users