Jump to content
ELFORUM - Forumul Electronistilor
Sign in to follow this  
dre

Info Senzori marimi termice?

Recommended Posts

Trebuie sa fac un referat cu studiul senzorilor pentru marimi termice.Stiti cumva pe unde pot gasi informatii despre asa ceva? Am cautat deja pe google dar am gasit foarte putin ...poate voi v-ati mai lovit de asa ceva.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Senzori pentru marimi termice...ce exprimare tampita v-a dat si proful ala.In termotehnica masori 2 temperaturi, cea indicata de termometrul uscat (adica termometrul normal, pe care il mai poti inlocui cu diversi senzori de temp) si cea indicata de termometrul cu bulb umed, presiune, umiditate si inca cateva.Cauta pe google procedee de masurare a temperaturii, dupa ce ii scrii de cele enumerate mai sus ii mai povestesti despre termocuple, de cate tipuri sunt, ca sunt pe diverse game de temperatura, etc.Intra pe siturile facultatilor (mai putin pe situl utcb, ca e slab, iti spun din experienta) si vezi ce poti sa gasesti. De gasit, sigur gasesti :yawinkle:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Multumesc...m-am mai lamurit...exprimarea chair era destul de tampita incat sa nu-mi dau seama la ce se refera :rolleyes:

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.