Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Integrat cu mai multe alimentari :(

Guest dragos_scarlat

Recommended Posts

Guest dragos_scarlat

Daca un integrat are mai multe Vdd-uri si GND-uri trebuie legate toate sau se poate alimenta doar pe un singr Vdd si GND ?

• Replies 6
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• bogdan_

2

• Tavi

1

• vali2006

1

Popular Days

Top Posters In This Topic

Guest dragos_scarlat

Integratul la care vreau sa aflu in special se numeste CY7C1049D, dar am observat chestia asta la mai multe integrate ...Tavi, integratu asta are 2 pini care nu sint folositi dar ei exista si ocupa spatiul, deci ar fi putut renunta la ei ... dar nu au renuntat. Eu ma gindesc ca poate integratele nu se fac cu tot felul de nr. de pini si au si ele un standard. :smt102

Da, trebuie legate toate alimentarile, si cred ca este recomandabil sa legi cate un condensator de 100n de fiecare partea a integratului, langa alimentari.Exista pini NC pentru ca capsulele au numar standard de pini, sau uneori se folosesc capsule cu mult mai multi pini pentru ca astfel se dispa mai bine caldura.

Guest dragos_scarlat

ok, am inteles.Ia uite la ADS5510.... are 14 pini de plus si 20 de minus :smt003 ... plus 3 neconectati :smt005