Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Pregatiri de furtuna

Evaluează acest subiect


Blacksmith

Postări Recomandate

Cica in seara asta va fi furtuna... si ai mei parca au innebunit, se pregatesc ca de sfarsitul lumii.

As vrea sa va intreb totusi ceva. Eu stau intr-o rulota, care e pusa sub un pom. Credeti ca e pericol sa cada pomul pe rulota ? Si daca cade, ce face, imi turteste rulota ? Patesc ceva daca stau in rulota ?

 

DSC01923.jpg DSC01924.jpg

Dar de ce stai in rulota,ai facut cumva partajul cu sotia? :rade:

Link spre comentariu

Duminica dupa-masa cand a fost furtuna in vest, in Lugoj se innorase bine cum te uiti spre Timisoara (asa incep aici furtunile). Norii se miscau foarte repede incoace si in cateva minute din negru, norul s-a facut gri deschis si atunci a inceput vantul. A durat 10 minute, la mine pe strada un nuc de 50 ani a cazut direct pe Audi al vecinului, la 4 case de mine unui alt vecin i-a zburat consola cu tot cu caramizi din casa in mijlocul strazii iar cablul de curent zvacnea ca un sarpe cand atingea pamantul, doua strazi mai incolo vreo 10 brazi de peste 70 de ani au fost facuti una cu pamantul...macel..ce mai. Deci totul se rezolva rapid...orasul e praf.

Editat de fluffy37
Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări