Jump to content
ELFORUM - Forumul Electronistilor
Sign in to follow this  
Blind

Driver 64 biti geforce go! 7300

Inca un topic fara raspuns?  

5 members have voted

 1. 1. Inca un topic fara raspuns?

  • Da
   3
  • Nu
   2


Recommended Posts

In speranta ca nu voi deschide inca un topic la care sa imi raspund singur sau sa nu primesc nici un raspuns (nici macar din partea mea :smt003 ) vin cu urmatoarea intrebare:Unde pot gasi un driver pentru o placa video Geforce GO 7300 pentru windows, versiunea pentru 64 biti? (ca e xp, ca e vista...nu ma intereseaza, desi as prefera xp-ul)Placa video este de laptop, driverele pentru versiunea desktop nu se potrivesc, asta avand implementate functii suplimentare precum economia de energie.Cele pentru versiunile de windows pe 32 de biti nu functioneaza.Am tot cautat pe net pe diverse forumuri, insa nu am reusit sa gasesc pentru modelul asta (altele erau incluse, asta nu :smt012 )So..any help :confuz1

Share this post


Link to post
Share on other sites

GF4mx440 are 64 de bits si in windows vad ca imi arata 32 de bits de ce??? probabil asa si tie

Share this post


Link to post
Share on other sites

presupun că aţi căutat pe pagina nvidia... eh?? :P

 

http://www.nvidia.com/object/winxp_2k_mobile_84.63.html

 

văd că doar cele de laptop (seria geforce go) sunt pe 32 de biţi, toate celelalte serii au şi drivere de 64 de biţi... până la seria 3 (aka geforce 3 şi mai mici).

 

mai interesant e că drivere de linux pe 64 de biţi sunt pentru toate seriile de chipseturi nvidia, cu excepţia riva128...

 

morala: treceţi pe linux!!! :snakeman:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Specifica brand-ul si seria laptop-ului.Placile video nu sunt standard, chiar daca au la baza un chip de la nvidia.Cu atat mai mult cele de laptop.Exemplu, unele placi ASUS care nu dau randament cu driverele standard dat fiind controller-ul specific si BIOS-ul special pentru OEM.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Packard bell MX65-203, placa are 64MB proprii iar restul este turbocache pana la 512mb din ram. Configuratia completa se gaseste aici http://support.packardbell.com/global/i ... 161&g=1400

 

Am intrat pe situl nvidia...degeaba, ce am nevoie nu am gasit.

La support la packard bell...doar drivere pentru versiuni win pe 32 biti.

 

Windows XP/2000 32-bit – GeForce Go 7800/7900 Series

repet, am geforce go! seria 7300

 

 

Am incercat acum ceva timp si niste versiuni mai vechi de drivere pe 64 biti facute de echipa de pe http://www.laptopvideo2go.com insa nu au mers. S-ar putea sa fi lansat si o versiune care de data asta sa mearga...insa sunt in restructurare si nu poate fi tras nici un driver.

http://www.laptopvideo2go.com/forum/ind ... opic=13250

Din nefericire pentru versiunile GO! ale placilor nvidia acolo nu au drivere...

Share this post


Link to post
Share on other sites

blind eşti sigur ca GeforceGO e seria 7 de chipseturi nvidia?? (pe pagina nvidia nu par să fie la fel!!!)dacă da... nu bag mâna în foc, dar ar putea merge driverele oficiale de 64 bit pentru seria 7.însă... cum a spus şi fullmoon: chipseturile video destinate laptopurilor sunt oricum, numai standard nu!!!deci, daca nici producătorul leptocului nu oferă, slabe şanse să existe 3-rd party funcţionale... deci pui driverele alea dp forumul pomenit de tine pe riscul tău!!!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Daca altora le-a mers...la mine de ce nu ar functiona?Ce se poate intampla rau daca nu functioneaza? Absolut nimic...Plus ca este in garantie inca un an si putin peste jumatate (nu cumperi niste ddr2-uri de 512mb? tot de la el sunt :weedman: )

Share this post


Link to post
Share on other sites

... n-am la ce să le folosesc!! :smt005 încă mai am placă de bază cu memorie sdram, şi leptoc n-am, aşa că...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Si am revenit...smecheria functioneaza. Pe scurt, precum scrie pe coispe mii de pagini in linkurile de mai sus, tragi driverul de la ei de pe site (care nu este altceva decat driverul original de pe situl nvidia) apoi un mooded inf, adica driverul propriu-zis, pe care il suprascrii in directorul in care ai dezarhivat driverul, pentru ca altfel driverul impreuna cu utilitatile nu va dori sa se lase instalat.Acum incepe partea frumoasa...cautarea restului de drivere, pentru webcam, cardreader etc (audio, wireless si chipset se gasesc usor pe situl intel...sa vedem daca vor si functiona)

şi leptoc n-am, aşa că...

Pai ia-ti mai repede unul care sa suporte ddr2, de preferinta fara memorie, ca sa am eu cui sa le vand p-astea :weedman:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.