Jump to content
ELFORUM - Forumul Electronistilor
Sign in to follow this  
MaxSteel

URGENT!Deparazitare auto

Recommended Posts

Salut!Am schimbat fisele de la bujii recent si de atunci a inceput sa apara un tacanit(nu stiu cum sa-l descriu dar cred ca stiti voi despre ce vorba).Sincer sa fiu, nu as vrea sa cumpar alte fise si in afara de asta am au auzit ca se monteaza un condensator la alternator sau pe la bobina de aprindere(dupa alta sursa :smt005 ).Spuneti-mi si mie despre ce fel de condensator este vorba, unde se monteaza exact si daca se gaseste la magazinele de piese auto sau la magazinele de piese electronice.Multumesc anticipat!

Share this post


Link to post
Share on other sites

urgent urgent, da' putei folosi functia de cautare de pe forum (SEARCH) si te ducea la http://www.elforum.info/viewtopic.php?t=1 ... parazitare :yawinkle:

 

bun, dar e clar ca ai luat niste fise proaste, asa ca degeaba faci superfiltre daca nu elimini cauza...

 

OBS: se inchide ca ai cerut acelasi lucru in topic-ul care ti l-am indicat si nu ai binevoit sa te uiti in link-ul cum ai putea sa elimini parazitii..plucs ca e clar ca-ti trebuie alte fise da' tu esti capos si nu vrei sa iei alte fise si vrei o superschema sa elimine parazitii...

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.