Jump to content
ELFORUM - Forumul Electronistilor
Sign in to follow this  
Blind

routere wireless - schimbare mac

Recommended Posts

Este cineva care a folosit pana acum unul sau mai multe modele de routere wireless care sa aiba cel putin inca un port pentru RJ45 (lan) si la care sa ii poata fi schimbat mac-ul?Puteti spune cateva modele, eventual si un fel de clasificare in ordinea performantelor (care se blocheaza mai usor in retele aglomerate/floodate, care isi pierde calitatea semnalului la distante relativ mici ~10-15m si 1-2 pereti din bca 15cm, care sta prost la securitate, etc)Intentionez sa-mi fac o mica retea wireless in apartament si am nevoie neaparat de un router la care mac-ul sa poata fi schimbat.

Share this post


Link to post
Share on other sites

majoritatea routerelor actuale wireless au optiunea de schimba mac-ul. intra pe adresa router-ului (trecuta pe el) din explorer si vei gasi optiunea asta prin setarile de WAN. Un expemplu pentru modelele de d-link de prin magazine - 192.168.0.1Eu mi-am luat un d-link dl 534, putin peste 100lei, acopera perfect un apartament, eu il prind cu pda-u si de peste strada. Viteza de transfer e rezonabila la mai toate in interiorul unui apartament. Exceptand cand tragi din retea de pe un calc pe altul, dar pentru dc++, net si downloaduri, nu se simte.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Depinde de la cine ai netul :smt003 La mine sigur se simte (am evolva si intru pe huburi pe care alte persoane de pe evolva intra..se simte daca nu mai tragi cu 7-8 mega :smt003 )Cu ce viteza ai reusit sa tragi de la un calculator aflat langa tine?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.