Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

routere wireless - schimbare mac


Postări Recomandate

Este cineva care a folosit pana acum unul sau mai multe modele de routere wireless care sa aiba cel putin inca un port pentru RJ45 (lan) si la care sa ii poata fi schimbat mac-ul?Puteti spune cateva modele, eventual si un fel de clasificare in ordinea performantelor (care se blocheaza mai usor in retele aglomerate/floodate, care isi pierde calitatea semnalului la distante relativ mici ~10-15m si 1-2 pereti din bca 15cm, care sta prost la securitate, etc)Intentionez sa-mi fac o mica retea wireless in apartament si am nevoie neaparat de un router la care mac-ul sa poata fi schimbat.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Zile populare

Top autori în acest subiect

majoritatea routerelor actuale wireless au optiunea de schimba mac-ul. intra pe adresa router-ului (trecuta pe el) din explorer si vei gasi optiunea asta prin setarile de WAN. Un expemplu pentru modelele de d-link de prin magazine - 192.168.0.1Eu mi-am luat un d-link dl 534, putin peste 100lei, acopera perfect un apartament, eu il prind cu pda-u si de peste strada. Viteza de transfer e rezonabila la mai toate in interiorul unui apartament. Exceptand cand tragi din retea de pe un calc pe altul, dar pentru dc++, net si downloaduri, nu se simte.

Link spre comentariu

Depinde de la cine ai netul :smt003 La mine sigur se simte (am evolva si intru pe huburi pe care alte persoane de pe evolva intra..se simte daca nu mai tragi cu 7-8 mega :smt003 )Cu ce viteza ai reusit sa tragi de la un calculator aflat langa tine?

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum



×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări