Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Lcd Legend tp.s506.pb818

profimex

Recommended Posts

Buna ziua am un tv china cu main boardul din titlu tp.s506.pb818 fulgerat care nu se poate repara este carbonizata jumatate din placa .

Intrebarea mea ar fi daca se potriveste acelasi modul din alt televizor vortex/smart tech prin schimbarea memoriei de pe cel vechi ?

A mai incercat cineva ? Displayul este tot de 32 doar ca alt model.

Multumesc

se pot monta diferite chasie cu coduri diferite,ideea e sa se potriveasca cu displayul si telecomanda

pai la asta ma refeream daca prin schimbarea memoriei de pe cel vechi pe cel nou va recunoaste telecomanda

Buna ziua am un tv china cu main boardul din titlu tp.s506.pb818 fulgerat care nu se poate repara este carbonizata jumatate din placa .

Intrebarea mea ar fi daca se potriveste acelasi modul din alt televizor vortex/smart tech prin schimbarea memoriei de pe cel vechi ?

A mai incercat cineva ? Displayul este tot de 32 doar ca alt model.

Multumesc

Bineinteles ca merge daca e aceiasi placa, va recunoaste si telecomanda si displayul, totul e ca flashul vechi sa fie ok, dal jos de pe placa si punel pe programator sa vezi daca mai e bun(fizic)......

Bineinteles ca merge daca e aceiasi placa, va recunoaste si telecomanda si displayul, totul e ca flashul vechi sa fie ok, dal jos de pe placa si punel pe programator sa vezi daca mai e bun(fizic)......

ok o sa incerc sa vedem ce iese si revin cu rezolvarea . Multumesc

pai la asta ma refeream daca prin schimbarea memoriei de pe cel vechi pe cel nou va recunoaste telecomanda

si pamblica display trebuie sa fie in aceeasi ordine,si tensiunea tcon display 12v 5v,dar la cele chinezesti cred ca mai toate merg pe 12v

Edited by iuliantv
  • 7 months later...
Guest morgultmm

Sal imi poti spune te rog ce scrie pe integratul smd UD1 daca nu e carbonizat cumva si ala eu am la reparat si numa asta e ars cred ca ii ceva regulator ce face din 10 v 5 dar nu is sigur :d

175407217_2_1000x700_placa-baza-tv-led-vvh32h167g00-fotografii.jpg

• 2 years later...

Salutare....am si eu nevoie de valorile catorva componente din sursa acestui sasiu...tv a fost trasnit si nu se mai cunosc piesele

RB105

CB101

RB107

RB106

RB108

RB109

In schema nu sunt prezentate valorile acestor componente...as incerca sa placa originala. Multumesc

Salut! Uite o poza facuta acum,unei placi noi.CB101 are 100pF.

image.jpeg

Edited by cristronic