stone100 Posted August 8, 2017 Share Posted August 8, 2017 Salut , vreau sa fac o mini lampa cu led pentru birou si am o dilema . Am aranjat piesele , dar acum trebuie sa fac si cablajul rotund , ceea ce ma intereseaza cel mai mult este sa pot face un fel de angel eyes , adica in interiorul cablajului sa fie gol . Care este comanda in Eagle pentru asa ceva ? Am pus o imagine pentru exemplu Link to comment
sesebe Posted August 8, 2017 Share Posted August 8, 2017 Vrei să-l produci industrial? Dacă vrei o gaura rotunda de diametru mare în centru atunci nu ai decit sa faci o gaura rotunda cu diametrul pe care-l vrei tu în centru. Selectezi găurire și apoi sus în cimpul cu diametrul introduci direct valoarea diametrului gaurii. Sau mai poți sa desenezi pe layer-ul "milling". Link to comment
stone100 Posted August 8, 2017 Author Share Posted August 8, 2017 nici de cum industrial , doar ca vreau sa il trimit chinezilor fisierele gerber , iar pentru layerul "Dimension" il citeste ca fiind un cerc plin si cu acel gol in mijloc Link to comment
sesebe Posted August 8, 2017 Share Posted August 8, 2017 Pai dacă îl faci la chinezi nu înseamnă că îl faci industrial??? Nu în cantități industriale ci fabricat industrial. Și nu asa trebuie sa fie? Un cerc mare cu o gaura în mijloc? Link to comment
mars01 Posted August 8, 2017 Share Posted August 8, 2017 (edited) Plaseaza doua cercuri concentrice pe layer-ul MILLING. Intre cele doua cercuri va fi PCB-ul tau. Daca vei face un panel (mai multe PCB-uri asemanatoare pe aceasi placa) atunci cercul exterior va fi intrerupt sa zicem in 4 locuri pentru a permite mentinerea placii in panel (asa cum este in prima poza pe care ai postat-o). Insa cercul interior este mereu complet, pentru ca atunci cand producatorul face frezarea, cercul interior sa cada. Edited August 8, 2017 by mars01 Link to comment
one Posted August 11, 2017 Share Posted August 11, 2017 Oricum chinezii for freza daca diametrul gaurii depaseste o anumita limita. Nu are relevanta daca e milling sau hole. Link to comment
Recommended Posts