Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Dump tv REK Model NO PS0921 SLIM

Recommended Posts

Va salut colegi,va rog sa ma ajutati si pe mine cu un dump pentru acest tv,detali:multifunctional:TDA9351PS/N3/3,memorie:24c08,cadre:TDA8172A,sunet:AN1782A,sursa tranzistorizata,va multumesc anticipat.

• Replies 17
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Radiotelegrafist

9

• dan-a2

4

• surubarila

4

• FLORIN IORDACHE

1

Top Posters In This Topic

va salut colegi,va rog sa ma ajutati si pe mine cu schema acestui tv,am rescris memoria,am pus si memorie noua dar fara rezultate,problema la acest tv consta in faptul ca apare purici timp de cateva secunde dupa care trece pe fond albastru si cu dimensiuni reduse atat pe orizontala cat si pe verticala fara osd,difetenta la acest sasiu fata de celelalte identice cu acesta este prezenta tranzistorului mos-fet irf630,cred ca acesta face functia de est-west,va multumesc anticipat,mai jos sunt doua fotografi cu acesta semnat de mine cu markerul .

Fotografie0283.jpg

Fotografie0284.jpg

ramane aceeasi adica 115v,au fost verificare si rasverivicate toate tensiunile si secundar sursa.

ce sa mai spun ca ai dadusem de cap la acest tv si dintro data sa defectat din nou,bine ca nu am apucat sa-l returnez la client(in timp ce functiona acel mos-fet se incalzea cal la 70grade dar functiona tv-ul acu este rece complect.deaceea imi trebuie schema acestui sasiu.

Ia vezi , seamana : http://www.eserviceinfo.com/downloadsm/56822/China_.html E arhiva multipart !

va multumesc,am sa o analizez.

Cu ce program se deschide aceasta schema?am incercat cu winrar,adobe reader,windjview si degeaba

Trebuie descarcate cele trei parti apoi toate dezarhivate intr-un folder. Schema de mai sus foloseste tz. bipolar in E/W dar principiul e acelasi.Verifica bobina(le) sa nu aiba spire in scurt.

Leam descarcat acum pe cele trei parti dar tot nu reusesc sa deschid vreuna,pe mine ma intereseaza partea cu E/W

Edited by Giorgi tv