Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Remediere Panel Samsung Panel LTA320AP06 Tcon 320AP07S4LV0.4

Recommended Posts

Buna ziua.

Stie cineva daca exista posibilitatea de a invia acest panel?

Defectul: apare imagine la inceput pe 90% din suprafata display-ului cu imagine putin albicioasa iar in partea de sus aproximativ 2cm se vede corect,nu conteaza daca e rece sau cald acolo se vede bine,in schimb pe cealalta suprafata dispare albeata aceea si se vede mai bine dar parca are o tenta de dublura.

Pe condensatorii C1,C2,C3 exista scurt,i-am dat jos si tot persista scurtul.

Sper ca am fost cat de cat inteles.

Postez si tensiunile masurate pe T-con 320AP07S4LV0.4

VIN 11.83v
Von 27v
Voff -11.47v
VDDT 3.25v
RST 3.17v
Tcon_RDY 3.24v
VDDOP_RSDS 3.2v
VSS -7.40v

• Replies 4
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• emy_dx

3

Top Posters In This Topic

Am un display LTA230AP01 exact cu acest defect, am incercat toate combinatiile posibile, adica intreruperea semnalelor de comanda si pe stanga si pe dreapta, dar fara nici un rezultat vizibil in schimb am avut un LTA320AP06(T-con A320AP20S4LV0.4) cu putina dublura a imagini si culori normale pe care l-am rezolvat.....din experimentele mele pe displayuri samsung pot sa-ti spun ca, cam toate defectele care aveau culori denaturate nu am reusit sa le rezolv.....Poti sa incerci intreruperea semnalelor de comanda catre ecran, intai pe stanga apoi daca nu ai nici o imbunatatire a imagini refaci traseele la loc si treci la partea dreapta......incearca ca nu ai ce pierde, doar timp.....

http://remont-aud.net/forum/61-43778-1

Nu am reusit cu nici o varianta.si in timp ce masuram pe la TPS65160A am atins cu testerul doi pini si a decedat,scurt intre pinii 3(os) si pin 32(gnd) am 32 ohmi

,daca are cineva dintr-un display dezmembrat TPS65160A contracost.

Multumesc
Edited by emy_dx

Am pus un TPS65160A nou si imaginea si-a revenit.

Tind sa cred ca defect este driverele(folii) dintre T-con si sticla.

Stai linistit ca nu alea se defecteaza, e defect intern de panel, driverele laterale care sant incluse in ecran(sticla) alea fac toate belelele......