Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Programator CH341A

sorinpavel

Recommended Posts

Salut,stiu ca era un topic cu acest programator dar eu nu l-am mai gasit.In fine..Deci mi-am luat acest programator de la optiplus si am tot cautat drivere pentru el dar cu ce am gasit nu am reusit sa-l instalez. Ori e programatorul defect ori sunt eu mai prost (prefer varianta a doua) Rugamintea mea,daca foloseste cineva acest programator pe windows 10 sa ma lumineze si pe mine cu instalarea lui. Cu multumiri anticipate

• Replies 22
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• dan-a2

4

• sorinpavel

3

• maxente

2

• shuc

2

Windows 10 pe 64 biti. am downloadat ceva de pe E-rusu si pare ca a inviat.Mai trebuie sa ma joc cu el sa-i aflu secretele.Daca stiti ceva "secrete" sunt numai ochi fara urechi.Multam de raspunsuri

la mine merge fara probleme pe win8 si win10, la instalare la win 10 a dat eroare ca nu poate instala driverele dar a functionat fara problem, la win 7 am reusit sa instalez driverele din link-ul dat de chinez

La fel si la mine pe win10 dar inchid fereastra si vad ca e OK.Maine il testez la scris ca nu am nici o memorie pe acasa

Vezi ca circula mai multe versiuni de soft... 1.13; 1.17; 1.18; 1.26 (care e cu inregistrare dar are si versiune free 1.1, fara functiile auto -autodetect si autoscriere ); 1.29. Cele care au mers foarte bine pana acum au fost 17, 18, 26 free. La versiunea 1.29 au bagat chinezii si cipuri cu scriere la 1,8V, ceea ce nu pot spune ca e rau, doar ca iti trebuie adaptor.

Acum am vazut ca au pus versiunea 1.30. O sa vad si eu ce e de el.... :aplauze

La prima pedala au mai pus 10 cipuri...

Edited by shuc

Vezi ca circula mai multe versiuni de soft... 1.13; 1.17; 1.18; 1.26 (care e cu inregistrare dar are si versiune free 1.1, fara functiile auto -autodetect si autoscriere ); 1.29. Cele care au mers foarte bine pana acum au fost 17, 18, 26 free. La versiunea 1.29 au bagat chinezii si cipuri cu scriere la 1,8V, ceea ce nu pot spune ca e rau, doar ca iti trebuie adaptor.

Acum am vazut ca au pus versiunea 1.30. O sa vad si eu ce e de el.... :aplauze

La prima pedala au mai pus 10 cipuri...

Pacat ca are auto detect doar pentru SPI FLASH, pentru eeprom 24X nu....poate pe parcurs o apare.......

• 3 years later...

Va salut , nu reusesc sa sterg  memorii 24c..  smd montate in monitoare lcd pc , am incercat una normala si a mers din prima ..

Sa fie protejate ? sau gresesc ceva ?

Sterge una buna care merge si salveaza dump FF FF FF si apoi o scri pe aia care nu merge stearsa, asa vezi daca sunt protejate

Sterge una buna care merge si salveaza dump FF FF FF si apoi o scri pe aia care nu merge stearsa, asa vezi daca sunt protejate

Mersi , o sa incerc ,eroare nu da dar dupa stergere apare tot dumpul vechi ..

Nu l=am mai folosit de vreo 2 ani si am cam uitat ..de mentionat ar fi ca ptr smd folosesc adaptor .

Edited by dan-a2

Nu peste tot merge citit,sters, scris in circuit cu clestele. Sunt patit. Am copiat o memorie si a copiat-o gresit.