cristian2009 Posted July 22, 2017 Share Posted July 22, 2017 Ar putea cineva sa imi spuna de ce sunt atat de speciale aceste boxe ? Pe ebay am vazut ca se vand undeva pe la 500 eur/perechea. Eu le-am gasit pe strada, in stare f buna, membranele de la dif-urile de bas sunt in stare perfecta. Le-am probat doar pe o mini combina Sony care scoate 20 de watti. Sunetul e ok, insa nu am sesizat nimic extraordinar. Deja doua persoane mi-au propus sa le vand cu aprox 480 eur. Ati avut ocazia sa le ascultati pe amplificatoare mai performante ? Nu stiu daca sa le pastrez sau sa la dau mai departe ... Link to comment
George(sb) Posted July 22, 2017 Share Posted July 22, 2017 Hai sa iti povestesc cam cum e clu lucrurile care ni le da viata pe moca: de vre-un an mi-am luat 4 sisteme acoustimass 2.1. Le-am pus in camera, am comandat suporti, toate bune si frumoase..... La achizitia unuia din sisteme, am primit un amplificator noname, nemtesc, fara butoane, a trebuit sa schimb sursa de intrqre cu patentul pana am nimerit ce trebuie, zgariat si ruginit, arata mai rau ca un cuibar de gaini. Mi-a venit la mine un amic vechi, si el pasionat de hi-fi, omu cu colectie de reviste stereoplay. Practic el mi-a insuflat ideea de hi-fi, acum 15 ani cand l-am cunoscut, eu eram cu zbufarele si sute de mii de watti. Si nu se apuca nenorocitu sa imi povesteasca, ca el are un harman cardan care suna de te caci pe tine, ca nu stiu ce concert live are el de la nu stiu ce formatie rock, ca atunci cand incepe chitaristul ii se ridica parul pe mana, ca harman in sus, ca harman in jos. Mai am un alt prieten, foarte apropiat, la el am scultat bosse, ne-am luat amandoi dac-uri pe 32 de biti. Ma luat si asta la pu......, ca suntem in 2017, ca nu am ce sta cu ruginitura aia din anii 70, ca nu ma respect, una peste alta cumulat cu ce mi-a spus si celalat m-au facut cu capul. Ma cauta un client ca vrea sa faca o sonorizare la un local, ca lui nu-i trebuie cine stie ce. Iau gunoiu meu, ii treag un spray negru de vopsea sa prinda cat de cat contur sa arate intr-un fel, ii pun si niste picioare de boxe din cauciuc, sa arate intr-un fel. Ii cer 350 de lei pe el, omu de buna credinta imi da 400. Zic na ce chestie, mi-a dat banii ca a fost multumit, habar nu are ce a cumparat. Inru pe olx si imi iau un harman cardan hotarat cu mmi la laudat asta, il duc acasa, suna ca din buda, zic na ce prost sunt, mai cumpar un onkio, nici ala nu suna, am luat un yamaha, cap de serie, full analogic, nici ala. Ce vreau sa iti spun e ca de o saptamana nu mia am liniste, am tocat o gramada de bani si tot nu suna muzica. Daca ai ureche muzicala, si iti place cum suna boxele alea, nu le vinde, vei ajunge sa le pretuiesti dupa ce nu le mai ai, iti vor sta in gat banii si vei fi dispus sa platesti oricat sa le recuperezi. Link to comment
cristian2009 Posted July 23, 2017 Author Share Posted July 23, 2017 (edited) Multumesc pt raspuns. Probabil o sa le mai tin o perioada, chiar daca, pt moment, n-am nici spatiul si nici amplificatorul potrivit. Am observat ca acest model este foarte cunoscut in strainatate si ff putin la noi. Posibil din cauza "granitelor inchise" din acea vreme. Edited July 23, 2017 by cristian2009 Link to comment
Recommended Posts