viopa Posted July 19, 2017 Share Posted July 19, 2017 (edited) De cativa ani am tot cautat , spordic ce-i drept, roti dintate sa fac o masina de bobinat. Astazi am reusit sa fac una, iar ca lagare am folosit rulmenti . Cred ca pozele spun mai multe decat mine. Prima poza este cu masina la sfarsitul lucrarii.Numarator am folosit un minicalculator. Edited July 19, 2017 by viopa 2 Link to comment
feri.visky Posted July 19, 2017 Share Posted July 19, 2017 Super construcţie... Felicitări! Pe vremea comunismului am folosit şi eu un calculator de buzunar Felix 835A la care am adaptat o logică tranzistorizată pentru efectuarea automată a adunării, scăderii şi memorării. Dispozitivul a fost folosit pentru determinarea drumului de frânare la vagoane... Vagonul era lansat cu o viteză prescrisă şi automat se înregistrau kilpmetrii până la oprire. Apoi valoarea se trecea automat în memorie iar după trei lansăr se făcea media tot automat, etc. Pe vremuri, aveam idei... Link to comment
Guest Posted July 19, 2017 Share Posted July 19, 2017 De cativa ani am tot cautat , spordic ce-i drept, roti dintate sa fac o masina de bobinat. Astazi am reusit sa fac una, iar ca lagare am folosit rulmenti . Cred ca pozele spun mai multe decat mine. Prima poza este cu masina la sfarsitul lucrarii.Numarator am folosit un minicalculator. Felicitari viopa, tot respectul pentru munca depusa ! Link to comment
yo9hrb Posted July 19, 2017 Share Posted July 19, 2017 Felicitari. Inca o lucrare din ciclul "iata ce pot face doua maini dibace". Link to comment
viopa Posted July 20, 2017 Author Share Posted July 20, 2017 Multumesc, dar chiar ca sunt multe felicitari. Link to comment
PINTI Posted July 20, 2017 Share Posted July 20, 2017 Felicitari pentru realizare! Totusi, aici , in acet topic, au mai fost si alte postari cu diverse masini de bobinat. De ce au fost sterse? Link to comment
doru3160 Posted July 20, 2017 Share Posted July 20, 2017 Pt ca cel ce postase a facut-o doar ca sa starneasca scandal...daca posta doar imaginile si referiri pe marginea lor,sigur erau si acum aici. Link to comment
Recommended Posts