Guest corpo Posted July 17, 2017 Share Posted July 17, 2017 Va salut.Am am si eu o problema...nu pot conecta laptopul la un tv prin hdmi.: am un laptop Asus care are o mufa HDMI.Am doua televizoare: un Samsung si un Horizon.Samsungul are doua mufe HDMI.Una este hdmi 2,si cealalta este hdmi 1(dvi).Cand conectez cablul intre laptop si TV la mufa HDMI 2,functioneaza fara probleme.La Horizon am numai mufa HDMI 1,si nu ma pot conecta cu laptopul. Tv-ul nu primeste semnal.Stie cineva care este cauza? Link to comment
stefank Posted July 18, 2017 Share Posted July 18, 2017 ati incercat sa schimbati rezolutia ? eventual un alt cablu hdmi ? Link to comment
Guest corpo Posted July 18, 2017 Share Posted July 18, 2017 (edited) Nu am incercat cu alt cablu,dar de ce la Samsung merge?Televizoarele au aceleasi specificatii si rezolutii. HORIZON.rtf SAMSUNG.rtf Edited July 18, 2017 by corpo Link to comment
orgasmo Posted July 18, 2017 Share Posted July 18, 2017 Faptul ca au rezolutii la fel nu inseamna ca suporta formate identice. Posibil comunicarea EDID ori continutul din eepromul 24C02 de pe HDMI1 de la Horizon este cauza. Link to comment
Guest corpo Posted July 18, 2017 Share Posted July 18, 2017 Si in aceasta situatie, nu este nimic de facut? Link to comment
orgasmo Posted July 18, 2017 Share Posted July 18, 2017 (edited) Redusa rezolutia si frecventa de refresh a semnalului video pentru a avea un format compatibil, gen: 1280x720@50p Hz, 1366x768@50p Hz Cu un programator/interfata(RT809F/H) cu conexiune HDMI se citeste/rescrie continutul EDID si se verifica comunicarea folosind optiunea 24_02#ISP pentru eeprom sau scaler/switch HDMI. Edited July 18, 2017 by orgasmo Link to comment
Guest corpo Posted July 18, 2017 Share Posted July 18, 2017 Nu cred ca este pt mine ce ai scris tu mai sus.Mai bine schimb televizoarele intre ele cand am nevoie de conectare laptop.Oricum ,multumesc ! Link to comment
Recommended Posts