Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Schema tv REK,Model Nr:GST2118NF

Recommended Posts

Va salut colegi,am si eu o rugaminte la domniile voastre sa ma ajutati si pe mine cu schema acestui tv deoarece sursa este trasnita(carbonizat cablajul)detalile sunt urmatoarele:multifunctional:TDA9351PS/N3/3,cadre:LA78040B,sunet:TDA2003,memorie:24C08,sursa tranzistorizata,mentionez ca am avut foarte multe scheme tv in calculator dar din cauza faptului ca mi sa bulit HDD,ul le-am pierdut pe toate,va multumesc anticipat.

Va multumesc domn Leoncris,dar schema difera total,sursa am refacuto la parametri normali,acum am probleme cu multifunctionalul,tensiunile de alimentare ale acestuia sunt normale doar ca nu distribuie nici un semnal,mentionez ca acest tv a fost trasnit si in acel momrnt era conectat la cablu tv,eu suspectez multifunctionalul a fi derect ,adica TDA9351,deeacea ma intereseaza tensiunile accesorizante ale acestuia,va multumesc anticipat.

Da,va multumesc foarte mult,am sa ma focalizezr pe tensiunile respecrive,ideea este ca nu am impulsuti nici pe BO nici pe bv

Edited by Giorgi tv

nu-mi ramane decat sa schimb multirunctionalul titand cont de faptul ca acest tv a fost trasnit,daca este si tunerul am luato in mana,scuzatimi ewxpresia.

Vedeti daca va ajuta !

da,adeasta este domn florin

sunt oameni saraci care traesc numai din agricultura si o pensie vaide capul ei ,deaceea apeleaza la mine ca stie ca le fac cu

bani

putini,deaceea apeleaza si ei la mine,copii lor vin numai sa ca sa sa ia pe urma paaaa.

nu sti in cate sate sau comune se aplica metoda aceasta dar aici asa se practica

Buna dimineata colegi,va rog sa ma ajutati si pe mine cu un dump pentru acest tv,va multumesc anticipat.

am schimbat multifunctionalul si tot nu pleaca,cred ca sa dus si dump-ul.

chiar a devenit tot forumul o bodega si un bazar ,imi pare rau dar din cate vad..............