Guest mircea2345 Posted July 14, 2017 Share Posted July 14, 2017 salut. stie cineva de ce dupa ce am reparat sursa televizorului, nu mai intra in stand by?,adica tv-ul se opreste dar toate tensiunile din secundar raman 100%. am schimbat tot ce inseamna condensator in sursa, primar si secundar, tranzistori in primar inclusiv a1015 cu a1013, semireglabil, optocuplor.multumesc!!!! Link to comment
Florinel TV Posted July 17, 2017 Share Posted July 17, 2017 Schimba stabilizatoarele care alimenteaza procesorul si push butoanele Link to comment
dan cod Posted July 18, 2017 Share Posted July 18, 2017 Mergi logic și vezi unde da procesorul comanda de stby.Si acolo vezi ce e defect,nu schimbi piese aiurea Link to comment
iliev508 Posted July 18, 2017 Share Posted July 18, 2017 Mergi logic și vezi unde da procesorul comanda de stby.Si acolo vezi ce e defect,nu schimbi piese aiurea anuleaza butoanele de pe panel ,,,,,am patito Link to comment
naebv Posted July 18, 2017 Share Posted July 18, 2017 salut. stie cineva de ce dupa ce am reparat sursa televizorului, nu mai intra in stand by?,adica tv-ul se opreste dar toate tensiunile din secundar raman 100%. am schimbat tot ce inseamna condensator in sursa, primar si secundar, tranzistori in primar inclusiv a1015 cu a1013, semireglabil, optocuplor.multumesc!!!! Este posibil ca optiunea de reducere a tensiunilor debitate in regim de stand-by de catre sursa sa nu existe. Link to comment
Recommended Posts