sin Posted July 11, 2017 Share Posted July 11, 2017 am instalat win7 pe o placa GA73PVM-S2H caruia i-am pus un procesor INTEL CORE 2 DUO E7200 2,53GHZ, dar cand intru la "properties" apare scris dupa capacitatea corecta, 19,47ghz...ce reprezinta?...utilitarul CPUZ, il vede corect, de 2x 2,53ghz, in rest, nu sunt probleme...de ce apare o valoare asa de mare? Link to comment
sin Posted July 12, 2017 Author Share Posted July 12, 2017 sa fie de la placa de baza, vreun defect acolo?... Link to comment
FLORIN IORDACHE Posted July 12, 2017 Share Posted July 12, 2017 Cat va arata 19,47GHz sau 1,47GHz ? Link to comment
sin Posted July 12, 2017 Author Share Posted July 12, 2017 arata 19,47...nu-mi vine sa cred ca am un procesor de asemenea marime!.... instalarea a decurs fara probleme si calc-ul functioneaza bine, i-am dat un nou refresh si tot asa... Link to comment
FLORIN IORDACHE Posted July 12, 2017 Share Posted July 12, 2017 (edited) arata 19,47...nu-mi vine sa cred ca am un procesor de asemenea marime!.... instalarea a decurs fara probleme si calc-ul functioneaza bine, i-am dat un nou refresh si tot asa... Eu cred ca daca in bios arata bine si daca instalati vreun program,adica cum ar fi : Everest Ultimate, CPUZ, PC Wizard si arata totul in regula. Atunci mai mult de cat sigur este de la sistemul de operare,nu este de la placa de baza sau de la procesor. Totusi eu unul a-si zice ca sa incercati si cu un alt sistem de operare. O seara minunata va doresc !!! Edited July 12, 2017 by FLORIN IORDACHE Link to comment
cimitavita Posted July 13, 2017 Share Posted July 13, 2017 Nu scrie corect frecventa la care merge procesorul. E din cauza biosului. Vezi daca ai o versiune mai mica de F7 sau e posibil sa trebuiasca chiar F9E daca placa de baza e facuta cu mult inaintea procesorului. https://www.gigabyte.com/Motherboard/GA-73PVM-S2H-rev-10#support-dl . Vezi daca CPUZ si in bios este aratata corect frecventa procesorului. Intel Core 2 Duo E7200 @2.53GHz e denumirea procesorului si frecventa la care ar trebui sa mearga. Link to comment
sin Posted July 14, 2017 Author Share Posted July 14, 2017 multumesc, dar nu ma bag inca la update de bios...posibil sa fie de acolo, pana la proba contrarie, vad ca merge bine si asa... Link to comment
Recommended Posts