Adrian_BBS Posted May 25, 2007 Share Posted May 25, 2007 Salutare .... am si eu o mica problema.....am 2 boxe thunderbird de ~ 10-15W reali......am facut o cutie ca sa bag toate difuzoare in ea si am bagat si kitul de amplificare + corectorul de ton..........problema e ca bazaie difuzoarele iar cand le ating bazaie si mai tare ....la fel si corectorul cand ating potentiometrele .....la corector ca sa-l pot monta mai bine potentiometrele le-am pus pe o placuta de metal...la cutia riginala era de plastic......imi putati spune si mie care ar putea fii cauza.........Multumesc Link to comment
Guest donpetru Posted May 26, 2007 Share Posted May 26, 2007 1. Potentiometrele pe ce le-ai prins ? Trebuia sa le atasezi de o parte metalica (din cate am inteles asta ai facut) pe care ulterior sa o conectezi la masa amplificatorului (asta nu stiu daca ai m-ai facut ?).2. La ce distanta ai prins modulele (amplif.+corector) de difuzoare ? Link to comment
zal Posted May 26, 2007 Share Posted May 26, 2007 Nu ai facut legarea partilor metalice ale putometrilor la masa. Poate nu ai folosit nici cable ecranate ptr. semnal. Link to comment
Adrian_BBS Posted May 26, 2007 Author Share Posted May 26, 2007 O sa sa fac ce mi-ati spus voi iar daca nu merge o sa revin. Link to comment
Recommended Posts