Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Senzor de mișcare wireless (radiocomandă)

Guest Ion Aluat

Recommended Posts

Guest Ion Aluat

Știe cineva dacă/unde se poate găsi un senzor de mișcare care să acționeze un întrerupător la distanță prin radiocomandă?

Ceva asemănător cu acesta http://www.redlinesecurity.co.uk/pir-motion-sensor-with-plug-receiver , dar preferabil cu unghi de detecție de 360 °

Aș vrea să montez pe tavan un senzor care să controleze alimentarea unor surse de iluminat alimentate de la o priză.

Dacă nu există pe piață un astfel de senzor, credeți că se poate adapta un alt senzor (de exemplu de la o sonerie wireless) să acționeze un întrerupător?

• Replies 3
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• validae

1

Top Posters In This Topic

S-ar putea folosi și un senzor PIR obișnuit, cuplat cu o sonerie ,,fără fir,, și aceea ar comanda printr-un releu, un temporizator tip iluminat de scară. Sunt convins însă că există o soluție ,,gata făcută,, de cumpărat....

Guest Ion Aluat

Sunt convins însă că există o soluție ,,gata făcută,, de cumpărat....

Asa am sperat si eu...dar dupa lungi cautari, nu am gasit nimic. Cea mai apropiata varianta de pe care am vazut-o este o combinatie senzor - priza wi-fi, dar nu sunt incantat de idee.

Mai astept, poate gasesc exact cum ceream in postul initial

Guest Ion Aluat