trasorv Posted July 4, 2017 Share Posted July 4, 2017 (edited) Bună ziua,am un PC AMD Semprom iar ieri am instalat un windows 7 în locul unui xp și totul a fost bine până am făcut greșeala să instalez același driver de sunet(CM 6501) pe care îl instalam și pe xp, din acel moment am un zgomot de fond puternic chiar și atunci când nu deschid un fișier mp3 sau video. Am schimbat difuzoarele dar fără niciun rezultat. Am reinstalat windows-ul de câteva ori inclusiv vechiul xp dar zgomotul e acolo și nu reușesc să îmi dau seama ce s-a întâmplat deși am formatat acea partiție de sistem înainte de o nouă reinstalare de windows.Indiferent ce player deschid nu se aude decât un fâşâit puternic în locul sunetului. Ce a putut modifica acel driver cm 6501 care funcționa foarte bine în xp ? Mulțumesc anticipat tuturor celor care își fac timp pentru un răspuns avizat. Edited July 4, 2017 by trasorv Link to comment
pop_ady44 Posted July 4, 2017 Share Posted July 4, 2017 Nu ti sa ars ceva la sistemul de sunet? Pune intrarea la masa, vezi persista acel sunet de fond? Link to comment
trasorv Posted July 4, 2017 Author Share Posted July 4, 2017 Dupa cum am spus în post,am înlocuit difuzoarele fără niciun rezultat Link to comment
pop_ady44 Posted July 4, 2017 Share Posted July 4, 2017 Ok difuzoarele, dar acolo este si partea de amplificare? Daca este asa cum spui a suferit ceva placa de sunet si nu prea vad ce-i poti face. Este dedicata sau cea onboard? Link to comment
trasorv Posted July 4, 2017 Author Share Posted July 4, 2017 (edited) Onboard ,dar poate un driver să provoace daune. ...fizice ? Edited July 4, 2017 by trasorv Link to comment
trasorv Posted July 4, 2017 Author Share Posted July 4, 2017 Voi încerca să văd dacă se schimba ceva Link to comment
trasorv Posted July 5, 2017 Author Share Posted July 5, 2017 Am renunțat la resetarea biosului pentru că este foarte riscant Link to comment
modoran Posted July 5, 2017 Share Posted July 5, 2017 Onboard ,dar poate un driver să provoace daune. ...fizice ? Sigur ca da, poate corupe memoria interna sau externa a controllerului daca "scrie" intr-o zona de memorie aiurea, eu am "stricat" un tv-tuner in acest mod Link to comment
trasorv Posted July 5, 2017 Author Share Posted July 5, 2017 Ce aș putea face în cazul ăsta ? Link to comment
pop_ady44 Posted July 5, 2017 Share Posted July 5, 2017 Ce treaba are TV tunerul cu placa de baza? DA in fine . Link to comment
trasorv Posted July 6, 2017 Author Share Posted July 6, 2017 Am formatat și apoi am șters complet partiția de sistem, am formatat tot hdd-ul pe care era instalat Windows-ul apoi am repartitionat hdd-ul și am reinstalat windows-ul dar nu am reușit să rezolv problema Link to comment
pop_ady44 Posted July 6, 2017 Share Posted July 6, 2017 Esti grozav. Intelege ca este ceva in biosul placi de baza, si nu tare vad ce a-i de pierdut ,daca dai un reset din meniul bios nu din jumper. Link to comment
trasorv Posted July 7, 2017 Author Share Posted July 7, 2017 (edited) Da ai dreptate, sunt grozav! Am vrut să reinstalez vechiul xp dar nu am putut(îmi apărea "error loading windows ") până nu am repartitionat din nou hardul iar după ce am finalizat instalarea a dispărut și problema cu zgomotul, acum sunetul este absolut normal. Mulțumesc tuturor pentru idei. Numai bine 🍺 Edited July 7, 2017 by trasorv Link to comment
Recommended Posts