v67 Posted July 3, 2017 Share Posted July 3, 2017 vreau sa cumpar o usa mdf(cred ca am scris corect)inacest hol mai am doua usi as dori safie toate la fel,numai ca fiind mansarda golul unde urmeaza sa montez usa este mai mic si as dori sa tai 6cm sus si 6cm jos,oare o stric? Link to comment
v67 Posted July 5, 2017 Author Share Posted July 5, 2017 da ,e fabricata in china miine revin cu fotografie Link to comment
yo9hrb Posted July 6, 2017 Share Posted July 6, 2017 Nu cred ca merge taiata daca are geam. Chiar daca geamul pare mic, el este cat toata foaia de usa. Am avut si eu problema asta. Cele fara geam au putut fi taiate, la cele cu geam a trebuit sa sparg buiandrugul de deasupra. Oricum au fost vreo 2-3cm, nu 12. Link to comment
Guest Posted July 6, 2017 Share Posted July 6, 2017 Atat de mult nu cred ca poti taia. Mie mi-au taiat-o montatorii cu o scula, drept, fara bavura. Link to comment
Guest Posted July 6, 2017 Share Posted July 6, 2017 Teoretic, daca e celulara, se taie, si se introduce adezivat un element din lemn de inchidere, pentru ca la 6cm, taietura ajunge in aria celulara. Usile astea sunt in esenta o rama din lemn, o umplutura celulara din carton, si doua foi pfl, etc. Rama din lemn are cu indulgenta 5cm latime. Daca si cum e sticla aia... trebuie fotografie. Link to comment
Guest Posted July 6, 2017 Share Posted July 6, 2017 Sandvish gol. Fagure la pret de fagure... Link to comment
v67 Posted July 8, 2017 Author Share Posted July 8, 2017 am taiat-o era goala la mijloc (doar o nervura)am complectat cum a fost cu scindura de brad lipit cu aracet este montata ,sper sa fie lucru durabil Link to comment
Guest Posted July 9, 2017 Share Posted July 9, 2017 Va fi, cata vreme nu faci inundatie, copii nu o sparg si cata vreme stau balamalele asa cum le-a pus chinezu'. Link to comment
doru3160 Posted July 9, 2017 Share Posted July 9, 2017 Sandvish gol. Fagure la pret de fagure... Adica fix ca usile comuniste,numai ca mai fatoase... Link to comment
Guest Posted July 9, 2017 Share Posted July 9, 2017 (edited) Da, si cu decupaje pentru geam in forme mai prietenoase. Sunt usoare, cred ca sunt facute prin presare si aburire ca sa aiba onduleurile alea asa reusite. Apoi sunt colantate. Edited July 9, 2017 by Guest Link to comment
Recommended Posts