mariantoader82 Posted July 1, 2017 Share Posted July 1, 2017 Va salut ! In urma unui fulger sa dus procesorul si memoria,am cumparat un procesor dar imi trebuie un dump . Va rog frumos un dump pentru procesor VCT3834A C4 ,SASIU cp485f. Link to comment
FLORIN IORDACHE Posted July 1, 2017 Share Posted July 1, 2017 (edited) Vedeti daca va ajuta acest dump pentru ca alt dump nu mai am. Acest dump dat de mine,eu cred ca este pentru acest chassis :CM-908F,dar asta numai daca nu gresesc. Dar totusi puteti sa mai si asteptati putin asa...ca nu se stie de unde sare vreun iepuras dragalas cu vreun dump original,adica pentru procesorul dvs ! Aveti si un mp de la mine. Astept si raspunsul dvs de la mp ! VCT3832A C4 Hy7unday.rar Edited July 1, 2017 by FLORIN IORDACHE Link to comment
mariantoader82 Posted July 1, 2017 Author Share Posted July 1, 2017 Multumesc frumos ,dar din pacate nu e bun la sasiul acesta. Link to comment
FLORIN IORDACHE Posted July 1, 2017 Share Posted July 1, 2017 Multumesc frumos ,dar din pacate nu e bun la sasiul acesta. Ok,am inteles ! Chiar imi pare ff rau ca nu v-am putut fi de folos ! Ce vreau eu sa va mai intreb,acest tv-u al dvs are si unitate de dvd-u ??? Link to comment
mariantoader82 Posted July 1, 2017 Author Share Posted July 1, 2017 Nu are unitate de dvd , referitor la dump merge cu imagine si sonor corecte ,peste imagine apare meniul dar nu raspunde la telecomanda. Link to comment
FLORIN IORDACHE Posted July 1, 2017 Share Posted July 1, 2017 Nu are unitate de dvd , referitor la dump merge cu imagine si sonor corecte ,peste imagine apare meniul dar nu raspunde la telecomanda. Dar din butoanele tv-ului face vreo comanda ??? Adica din panoul frontal al tv-ului dvs. Astept un raspuns ! Link to comment
mariantoader82 Posted July 1, 2017 Author Share Posted July 1, 2017 Butoanele frontale functioneaza corect, telecomanda am verificat cu camera ,am masurat la iesirea receptorului ir la apasarea butoanelor de pe telecomanda se schimba si tensiunea de la 4,70 v la 3,60 v . Link to comment
dan cod Posted July 1, 2017 Share Posted July 1, 2017 Încearcă cu alta telecomanda.Posibil ceva de Daewoo să meargă.Poate procesorul nou nu este pentru jvc. Link to comment
FLORIN IORDACHE Posted July 1, 2017 Share Posted July 1, 2017 (edited) Tv-ul dvs ce procesor a avut original,dvs ati cumparat tot procesorul original sau unul aproximativ ??? Adica procesorul original al tv-ului a fost tot : VCT3834A C4,daca da,atunci mai am o mica intrebare scurta, nu cumva a avut si vreo eticheta pe procesorul original cu versiunea softului ??? Stiti de ce zic asta pentru ca unele procesoare VCT....au si aceasta eticheta cu versiunea de soft. Astept raspuns !!! Edited July 1, 2017 by FLORIN IORDACHE Link to comment
mariantoader82 Posted July 1, 2017 Author Share Posted July 1, 2017 Foarte bine domnilor ,am cumparat un procesor cu softul pentru daewoo ,mai trebuie sa cumpar si o telecomanda . Multumesc mult de ajutor!http://electronicservice.shopmania.biz/cumpara/vct3834a-c4-micronas-gi1-6488789 Link to comment
misuraelectronic Posted July 1, 2017 Share Posted July 1, 2017 Marca aparat ...jvc , model aparat ... av21ft1sug , sasiu aparat ... cp485f , telecomanda oem ... rmc1514 . firma jvc japonia a cumparat cu licenta sasiul cp485f de la firma daewoo koreea si a fabricat acest model de tvc . pentru connaiseuri , firma jvc nu accepta sub nici un motiv utilizarea de alte frecvente pentru telecomenzile aparatelor sale , decit frecventele proprii . iata si motivatia pentru situatia de fata ...daca se introduce un dump de hyundai in acest tvc , apai televizorul nu va mai functiona din prima cu o telecomanda de jvc , ci numai cu o telecomanda de hyundai / daewoo . solutionarea problemei dlui mariantoader82 se poate face in 2 variante ... 1-- se alege o telecomanda pentru daewoo / hyundai , corespunzatoare sasiului cp485f si se lucreaza cu ea ca fiind noua telecomanda finala a tvc-ului , iar telecomanda originala de jvc se da deoparte . 2-- se alege DOAR PROVIZORIU o telecomanda pentru daewoo / hyundai , corespunzatoare sasiului cp485f si se intra in menu-ul de service , unde se modifica setarea actuala a telecomenzii , din hyundai / daewoo in jvc , se memoreaza musai , se iese din service si se utilizeaza din nou telecomanda originala a aparatului ... Link to comment
FLORIN IORDACHE Posted July 1, 2017 Share Posted July 1, 2017 Foarte bine domnilor ,am cumparat un procesor cu softul pentru daewoo ,mai trebuie sa cumpar si o telecomanda . Multumesc mult de ajutor!http://electronicservice.shopmania.biz/cumpara/vct3834a-c4-micronas-gi1-6488789 Pai vedeti de aceia nu va mai functioneaza telecomanda de la tv-ul dvs JVC. Link to comment
Florinel TV Posted July 1, 2017 Share Posted July 1, 2017 Incearca si cu o memorie goala (noua) Nu are unitate de dvd , referitor la dump merge cu imagine si sonor corecte ,peste imagine apare meniul dar nu raspunde la telecomanda. Link to comment
mariantoader82 Posted July 1, 2017 Author Share Posted July 1, 2017 Am incercat deja ,procesorul o scrie si tot asa functioneaza . Link to comment
FLORIN IORDACHE Posted July 1, 2017 Share Posted July 1, 2017 Am incercat deja ,procesorul o scrie si tot asa functioneaza . Atunci incercati si cea ce va spus domnul misura........ ( Mircea) . marca aparat ...jvc , model aparat ... av21ft1sug , sasiu aparat ... cp485f , telecomanda oem ... rmc1514 . firma jvc japonia a cumparat cu licenta sasiul cp485f de la firma daewoo koreea si a fabricat acest model de tvc . pentru connaiseuri , firma jvc nu accepta sub nici un motiv utilizarea de alte frecvente pentru telecomenzile aparatelor sale , decit frecventele proprii . iata si motivatia pentru situatia de fata ...daca se introduce un dump de hyundai in acest tvc , apai televizorul nu va mai functiona din prima cu o telecomanda de jvc , ci numai cu o telecomanda de hyundai / daewoo . solutionarea problemei dlui mariantoader82 se poate face in 2 variante ... 1-- se alege o telecomanda pentru daewoo / hyundai , corespunzatoare sasiului cp485f si se lucreaza cu ea ca fiind noua telecomanda finala a tvc-ului , iar telecomanda originala de jvc se da deoparte . 2-- se alege DOAR PROVIZORIU o telecomanda pentru daewoo / hyundai , corespunzatoare sasiului cp485f si se intra in menu-ul de service , unde se modifica setarea actuala a telecomenzii , din hyundai / daewoo in jvc , se memoreaza musai , se iese din service si se utilizeaza din nou telecomanda originala a aparatului ... Link to comment
Recommended Posts