vizicon Posted July 1, 2017 Share Posted July 1, 2017 E un model mai vechi la 12 V reparat alimentatoru ,funcționează OK ,dar clientu sa prezentat sa-l ridice și cu un dvd în format UDF ,nu al citește și după ce se chinuie de mai multe ori îl da afara cu mențiunea eroare. Întrebare- oare sa nu citească acest tip de format-UDF. MULȚUMESC. Link to comment
surubarila Posted July 1, 2017 Share Posted July 1, 2017 Sanatate permanenta ! Acel DVD a fost facut pe PC si nu e recunoscut ca extensie video de DVD-ul televizorului.Probeaza cu un DVD de genul celor care se dau cu ziare/reviste.Poti cauta manualul de utilizare al TV-ului unde sunt specificate ce tip de fisiere video "citeste".Pt. info referitoare la Universal Disk Format da o cautare pe "gogu". Link to comment
vizicon Posted July 2, 2017 Author Share Posted July 2, 2017 La același rezultat am ajuns și eu ,,am văzut la alte tip lcd-dvd ca nu redau și formatu UDF ,service manual la acest tip nu am găsit cu google. Mulțumesc. Link to comment
Recommended Posts