Florinel TV Posted July 1, 2017 Share Posted July 1, 2017 Salutare , Stie cineva ce sasiu este acesta si ce telecomanda merge la acest tv , multumesc Link to comment
tehtronics Posted July 1, 2017 Share Posted July 1, 2017 (edited) LONGER 65439 Edited July 1, 2017 by tehtronics Link to comment
Florinel TV Posted July 1, 2017 Author Share Posted July 1, 2017 Multumesc dar momentan nu mai am pe stoc aceasta telecomanda longer , am doar RCW si mai am de beko dar nu stiu care ar fi compatibila ca tv-ul nu este la atelier ci ma sunat clientu ca are nevoie de o telecomanda si nu stiu ce sai dau Link to comment
tehtronics Posted July 1, 2017 Share Posted July 1, 2017 Cu RCW: GRUNDIG 19 - 7711 (cod 1837) Link to comment
iuliantv Posted July 1, 2017 Share Posted July 1, 2017 parca aveati si dv convertorul mfy longer si viceversa,si rcw mai accepta si cod mfy Link to comment
Florinel TV Posted July 1, 2017 Author Share Posted July 1, 2017 parca aveati si dv convertorul mfy longer si viceversa,si rcw mai accepta si cod mfy Eu am doar programator de Loner si RCW , pentru mfy nu am , pentru longer am dar nu mai am telecomenzi , am doar telecomenzi RCW Link to comment
iuliantv Posted July 2, 2017 Share Posted July 2, 2017 Eu am doar programator de Loner si RCW , pentru mfy nu am , pentru longer am dar nu mai am telecomenzi , am doar telecomenzi RCW pai asta era ideea,aflati codul longer,convertiti codul longer in mfy si codul mfy il scrieti in rcw Link to comment
tehtronics Posted July 2, 2017 Share Posted July 2, 2017 Cazul de fata este unul fericit... RCW este o telecomanda mai limitata si nu stie toate codurile MFY Link to comment
Florinel TV Posted July 2, 2017 Author Share Posted July 2, 2017 Sa rezolvat pina la urma cu o telecomanda de beko 12.5 am incercat toate telecomenzile care le am de beko , codurile nu am mai probat ca am fost la client acasa , va multumesc pentru ajutor la toti colegi Link to comment
iuliantv Posted July 2, 2017 Share Posted July 2, 2017 Cazul de fata este unul fericit... RCW este o telecomanda mai limitata si nu stie toate codurile MFY aici aveti dreptate Link to comment
Recommended Posts