vizicon Posted June 30, 2017 Share Posted June 30, 2017 O schema va rog dacă e posibil. MULȚUMESC. Link to comment
surubarila Posted June 30, 2017 Share Posted June 30, 2017 Sanatate permanenta ! Spune-mi daca e cel din poza si daca da , il descarc eu de pe hifiengine. Link to comment
vizicon Posted June 30, 2017 Author Share Posted June 30, 2017 Da ,mii de mulțumiri anticipat . Sănătate ca e cald afara monșer. Link to comment
surubarila Posted June 30, 2017 Share Posted June 30, 2017 In regula , acu' stiu ca multi o sa rada , fiindca mi-au dat si sfaturi : n-am reusit sa urc pe un site de gazduire vreun fisier sau poza.Da-mi te rog in MP o adresa de mail apoi il pui tu aici sa-l ia oricine are nevoie. Link to comment
FLORIN IORDACHE Posted June 30, 2017 Share Posted June 30, 2017 In regula , acu' stiu ca multi o sa rada , fiindca mi-au dat si sfaturi : n-am reusit sa urc pe un site de gazduire vreun fisier sau poza.Da-mi te rog in MP o adresa de mail apoi il pui tu aici sa-l ia oricine are nevoie. Incercati sa o urcati aici : http://www.filehost.ro . Iar apoi sa puneti link-ul catre schema. Link to comment
surubarila Posted June 30, 2017 Share Posted June 30, 2017 (edited) Da ,mii de mulțumiri anticipat . Sănătate ca e cald afara monșer. Scuze , nu m-am uitat atent , e doar manualul de utilizare fara scheme.Am avut mai demult asa ceva la reparat , zi-ne ce nu face. Edited June 30, 2017 by surubarila Link to comment
vizicon Posted June 30, 2017 Author Share Posted June 30, 2017 Nu funcționează joasa ,cred ca STK 4171V din măsurători am mari diferențe intre un canal și celalalt. Poate intre timp vom găsi o schema pana fac rost de CI. MULȚUMESC. Link to comment
winstyle Posted June 30, 2017 Share Posted June 30, 2017 Las-o naibi de schemă că poti verifica acel STK și cu datasheet-ul lui . Link to comment
FLORIN IORDACHE Posted June 30, 2017 Share Posted June 30, 2017 STK 4171V http://www.audiolabga.com/pdf/STK4171V.pdf Link to comment
vizicon Posted July 1, 2017 Author Share Posted July 1, 2017 Bine înțeles FLORINE ca am făcuto ,ce acea am spus ca am mari diferențe intre un canal și celalalt. Nu mai bine va doresc. Link to comment
Recommended Posts