Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Modificare sursa de la 48Vcc la 12Vcc

sebim

Recommended Posts

Stimati domni,

Am avut niste surse de vanzare la 12V 1200W care s-au dat ca painea calda.

In acelasi transport cu astea am primit si altele tot de 1200W dar la 48Vcc din care am dat doar putine. Anuntul e inca aici, dar nu asta conteaza acum.

Intrebarea mea catre dvs este cum fac sa modific sursa asta adaugandu-i alt device/montaj a.i sa imi scoata 12V la aceeasi 1200W. Si bineinteles cu aceleasi caracteristici de stabilitate curata ca orice sursa de server cum erau si alea de 12v native.

Stima!

Seb

• Replies 4
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• sebim

3

• validae

1

• cristi_908

1

Top Posters In This Topic

Se poate modifica dar e complicat trebuie desfacut trafu si rebobinat schimbat diodele de putere inductanta de esire modificat divizoru rezistiv ingrosarea cablajului pentru a rezista la 100A trebuie modificata si protectia la scurt circuit.

aoleu, domnu cristi_908, ce spuneti dvs. aici e SF pentru mine. :) dar macar aveti stil de explicare, imi place !

o las moarta... le vand negociabil si aia e.

stima!

seb

De la 12V la 14V ori de la 48V la 50V se poate regla și fără modificări structurale, dar să înjumătățești tensiunea păstrând totuși puterea, înseamnă dublarea curentului. Se poate face exact cum a spus colegul mai sus, e cam complicat și nu cred că merită.Poate găsiți totuși pe cineva căruia îi vor trebui la acea tensiune.

Va multumesc frumos tuturor pentru raspunsuri.

Raman pe varianta sa le vand asa cum sunt.

Rog moderatorii sa inchida acest topic!

Stima!

seb

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines