Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Intel pentium 2,4 ghz + mbo


bobbiyiy

Recommended Posts

ce parere aveti despre aceste componente? vreau sa imi fac un calculator si am gasit aceste componente, ce zice ar iesi ceva din ele?

CPU INTEL Pentium 4 2,4 ghz,bus 533,s.478,1 MB cache

MB socket 478 Intel 848-P,fsb800,ddr400,agp 8x,

sound 5.1 ch,lan 10/100,S-ata,6xusb 2.0

http://www.asrock.com/mb/overview.asp?Model=P4i48

restul nu mai conteaza, deocamdata vreau sa iau o placa si proc.

Link to comment
Share on other sites

socketul 478 e expirat!!!ia 775, pentru ca astea mai au drum lung in fata, si neaparat pciexpress!!!tot din motiv ca agp e depasit, iar pciexpress e noul standard in materie!!!si ddr2!!!sunt mai ieftine si mai rapide ca echivalentele ddr!!!daca ai sa cauti cu atentie, poti gasi sistem de baza (mobo, proc, memorie, placa video) pe 775 la pret mai mic decat 478... iar mai tarziu poti upgrada usor procul de la un celeron la un p4 adevarat, poti schim ba placa video cu una mai buna, poti mari memoria, etc...asta mai ales daca iei o placa de baza cu chipset intel...(din cautarile mele pe net am ajuns la concluzia ca as cheltui cam 600 de lei pe un asemenea kit... daca m-as multumi cu o placa de baza cu video inclus, as ajunge la mai putin, sau in aceiasi bani as putea baga un p4, nu un celeron...)

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines