Nykky1976 Posted June 24, 2017 Share Posted June 24, 2017 buna ziua! un manual service pentru vx400 jb systems se gaseste am transformatorul ars si nu stiu ce tensiuni scoate multumesc! Link to comment
claw Posted June 24, 2017 Share Posted June 24, 2017 Bună seara! Pe transformator nu scrie tensiunile de ieșire? In orice caz, amplificatorul dvs. pare a fi o copie 100% după T-amp E400, aceeași placa, aceleași număr de finali, doar poziționarea difera. Traful din T-amp E400 are tensiunea de forță de 2x45Vac, asta înseamnă că etajele finale se alimentează la +/-61,5Vcc. Câte fire mai are traful in afara de cele de la alimentarea de forță? Link to comment
Nykky1976 Posted June 25, 2017 Author Share Posted June 25, 2017 multumesc ! are fire 2 alimentare ,3 alimentare final 2X?xx si 2 vad ceva ventilator, protectie iesire nu stiu tensiunea dar o deduc dupa tensiunea releu si filtrajul este 2X15000 la 63Vcc Link to comment
claw Posted June 25, 2017 Share Posted June 25, 2017 Dacă condensatorii de filtrare sunt la 63Vcc, atunci tensiunea de alimentare ar trebui făcută undeva la +/-55vcc. Asta însemna că traful ar trebui sa ofere în secundar în jur de 2x40Vac pe partea de forță. Cealaltă tensiune secundara alimentează protecția, ventilatorul, leduri și ce mai are pe acolo. Sa va uitați de cât e releul de la ieșire, de 12V sau de 24V. Link to comment
Recommended Posts