Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Cum te simti de ziua ta?

Toni Marginean

Recommended Posts

Toni Marginean

Daca esti bagat in seama si macar tu iti amintesti ca e ziua ta atunci este foarte bine!

Azi fiind ziua mea afirm ca ma simt, deja, foarte bine!

Totusi cred ca maine dimineata voi avea ceva probleme de stabilitate!

La multi ani , toate bune si sanatate permanenta !!! Va trimit ceva umbra si un pic de racoare de prin zona....Completez si eu cu o intrebare : e bine sau nu sa ne gandim intr-o zi onomastica "Doamne , azi am implinit xx ani , ce repede trece timpul....

Toni Marginean

Multumesc tuturor de urari si astept sa va felicit si eu de ziua dumneavoastra!

Uite ca ma simt bine si a doua zi!

Daca esti bagat in seama si macar tu iti amintesti ca e ziua ta atunci este foarte bine!

Azi fiind ziua mea afirm ca ma simt, deja, foarte bine!

Totusi cred ca maine dimineata voi avea ceva probleme de stabilitate!

alea sunt uşor rezolvabile... la mulţi ani, şi ficat de bronz! :d

Toni Marginean

La multi ani , toate bune si sanatate permanenta !!! Va trimit ceva umbra si un pic de racoare de prin zona....Completez si eu cu o intrebare : e bine sau nu sa ne gandim intr-o zi onomastica "Doamne , azi am implinit xx ani , ce repede trece timpul....

Multumesc de urari!

Sa nu ne gandim la ce a fost ca este tardiv. Sa privim cu zambetul pe buze cat de mult putem ceea ce ne rezerva viitorul!

Sa stiti ca cel mai repede au trecut anii intre varsta de 40 si 50 de ani. :rade: