Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Lipsa imagine Blaupunkt 32/141I-GB-5B-FHBKU-EU

Guest stefan_alexandru66

Recommended Posts

Guest stefan_alexandru66

Buna seara.

As avea o intrebare in legatura cu Blaupunkt 32/141I-GB-5B-FHBKU-EU, sasiu TP.MSD309.BP85 care nu afiseaza nici o imagine (nici OSD menu-ul).

Sunetul functioneaza pe posturile de tv, telecomanda functioneza(pot schimba posturile de tv),backlight-ul tv-ului functioneaza (leduri lumineaza normal(are rastru)), comutarea surselor de intrare functioneza (hdmi,tv) dar pe ecran nu este afisata nici o imagine (nici meniul tv-ului si nici postul de televiziune).

Totul functioneaza normal, inafara de imagine.

S-a mai confruntat cineva cu aceasta problema ?

Va multumesc.

• Replies 14
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• DEMOnick

5

• dan cod

3

• iod2

2

• 1 month later...

Ceva CIuri trebuie sa fie acolo care sa scoata tensiunile.

Eu de-aia la-m intrebat daca are t-conul jos, ca se stie foarte bine ce patesc displayurile cu t-conul jos(din vina utilizatorului sau motanul jucausi, lichide scurse.....)......foarte rar se intampla sa plesneasca convertorul de tensiuni DC-DC fara motiv daca are t-conul jos, prima regula este sa scoata rama si apoi inspectie vizuala(eventual cu o lupa) la foliile SD si PCB-ul displayului.....ce am postat se intelege de la sine ca e valabil numai pentru el care nu stie, noi care ne lovim zilnic de asemenea defecte......................

Edited by Guest
  • 6 months later...
  • 1 year later...
Guest coceicr

Inca un defect identic, mi-ati fost de folos si mie. Fara imagine, LCD mort, sunet perfect, lumina panel ok.

Vizual impecabil.

Condensator SMD 10uF plasat chiar langa bobina sursei din T-CON pe AVDD. Rezistenta masurata AVDD la GND era 15 Ohm.

Preventiv i-am schimbat pe toti (vreo 7-8). Si a inviat!