Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

nu ma pot conecta la retea


andiy

Recommended Posts

Dupa ce starteaza windows-ul si ma loghez pe cont (de admin, of course) imi apare un mesaj de eroare care zice asa:

"Transportul in retea TCP/IP nu este instalat"

Istoria, pe scurt, e urmatoarea: Am instalat bitdefender internet security 10 si de atunci a aparut problema. Coincidenta face ca providerul meu tocmai schimbase IP-urile cu altele noi. Le+am bagat pe astea noi si tot degeaba. Faza e ca reteaua o vad (mi+a raspuns la ping pe gateway si pe DNS), insa internetul canci. Precizez ca m+am legat cu alt calculator care s-a conectat la Internet.

Care-i baiul? Multumesc. :smt006

 

PS: De fiecare data cand am instalat bit+ul am avut o problema. Chiar e ceva cu soft-ul asta? Eu unul nu mai vreau sa aud de el.

Link to comment
Share on other sites

Eu folosesc bitdefenderul de ceva timp fara probleme. Verifica setarile la firewall (eventual dai disable firewall) si vezi daca mere netu'.

L-am dezinstalat. Nu ma mai intereseaza bit-ul. Problema mea este mesajul de eroare si faptul ca nu vad internetul (desi vad reteaua).
Link to comment
Share on other sites

pai poate ii atat de simplu pe cat nu pare si chiar nu ii instalat protocolul TCP/IP desi nu cred sa fie asa

protocolul TCP/IP e instalat. Faza e ca am incercat sa-l dezinstalez si nu pot dintre cele 3 butoane (install, uninstall si properties), cel de uninstall nu e activ.
Link to comment
Share on other sites

Dispozitive mobile?? era mai buna o eroare in engleza decat asta in romana :smt003 O idee ar fi sa suni la ISP sa te ajute sa-ti configurezi PC-ul.

Cum spuneam. Cei de la retea tocmai au schimbat IP-urile. Cand m-am legat la net cu laptopu, la deschiderea browser/ului de net mi-a aparut mesajul cu noile setari. Pe asta le-am bagat si merg. La desktop ciuciu. Ramane misterul cu mesajul asta.
Link to comment
Share on other sites

Schimba browserul,verifica daca nu ai proxy la browser care are acum alt ip.

Pana una alta, am dat de alta belea.Cred ca mi s-a dus placa de baza. Nu mai afiseaza nimic pe ecran si am realizat ca, la pornire, nu mai am sunetul ala scurt de la bios. :(
Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines