Jump to content
ELFORUM - Forumul Electronistilor
Sign in to follow this  
andiy

nu ma pot conecta la retea

Recommended Posts

Dupa ce starteaza windows-ul si ma loghez pe cont (de admin, of course) imi apare un mesaj de eroare care zice asa:

"Transportul in retea TCP/IP nu este instalat"

Istoria, pe scurt, e urmatoarea: Am instalat bitdefender internet security 10 si de atunci a aparut problema. Coincidenta face ca providerul meu tocmai schimbase IP-urile cu altele noi. Le+am bagat pe astea noi si tot degeaba. Faza e ca reteaua o vad (mi+a raspuns la ping pe gateway si pe DNS), insa internetul canci. Precizez ca m+am legat cu alt calculator care s-a conectat la Internet.

Care-i baiul? Multumesc. :smt006

 

PS: De fiecare data cand am instalat bit+ul am avut o problema. Chiar e ceva cu soft-ul asta? Eu unul nu mai vreau sa aud de el.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Eu folosesc bitdefenderul de ceva timp fara probleme. Verifica setarile la firewall (eventual dai disable firewall) si vezi daca mere netu'.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Eu folosesc bitdefenderul de ceva timp fara probleme. Verifica setarile la firewall (eventual dai disable firewall) si vezi daca mere netu'.

L-am dezinstalat. Nu ma mai intereseaza bit-ul. Problema mea este mesajul de eroare si faptul ca nu vad internetul (desi vad reteaua).

Share this post


Link to post
Share on other sites

Cumva ai sters protocolul TCP/IP ?Incearca sa dezinstalezi placa de retea si apoi sa o instalezi din nou cu reboot la PC.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Cumva ai sters protocolul TCP/IP ?Incearca sa dezinstalezi placa de retea si apoi sa o instalezi din nou cu reboot la PC.

zi-mi si mie cum fac asta. multam

Share this post


Link to post
Share on other sites

click dreapta pe my computer >> properties >> harware >> device maneger >> network adaptors >> clicl dreapta pe placa ta de retea >> uninstall si dupaia un restart de windoza

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nu Disable, Dai UNNINSTAL sau REMOVE sau cum se cheama ca am uitat! :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nu Disable, Dai UNNINSTAL sau REMOVE sau cum se cheama ca am uitat! :)

Ai perfecta dreptate .... greseala mea :) am corectat si mai sus sa se vada exact :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Degeaba. Mesajul tot imi apare si nu ma conectez la net. :smt005

Share this post


Link to post
Share on other sites

pai poate ii atat de simplu pe cat nu pare si chiar nu ii instalat protocolul TCP/IP desi nu cred sa fie asa

Share this post


Link to post
Share on other sites

Dispozitive mobile?? era mai buna o eroare in engleza decat asta in romana :smt003 O idee ar fi sa suni la ISP sa te ajute sa-ti configurezi PC-ul.

Share this post


Link to post
Share on other sites

pai poate ii atat de simplu pe cat nu pare si chiar nu ii instalat protocolul TCP/IP desi nu cred sa fie asa

protocolul TCP/IP e instalat. Faza e ca am incercat sa-l dezinstalez si nu pot dintre cele 3 butoane (install, uninstall si properties), cel de uninstall nu e activ.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Dispozitive mobile?? era mai buna o eroare in engleza decat asta in romana :smt003 O idee ar fi sa suni la ISP sa te ajute sa-ti configurezi PC-ul.

Cum spuneam. Cei de la retea tocmai au schimbat IP-urile. Cand m-am legat la net cu laptopu, la deschiderea browser/ului de net mi-a aparut mesajul cu noile setari. Pe asta le-am bagat si merg. La desktop ciuciu. Ramane misterul cu mesajul asta.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Schimba browserul,verifica daca nu ai proxy la browser care are acum alt ip.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Schimba browserul,verifica daca nu ai proxy la browser care are acum alt ip.

Pana una alta, am dat de alta belea.Cred ca mi s-a dus placa de baza. Nu mai afiseaza nimic pe ecran si am realizat ca, la pornire, nu mai am sunetul ala scurt de la bios. :(

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.