Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

TV Legend 40" sasiu HK-T.SP9202P63

Guest bogdan tanasa

Recommended Posts

Guest bogdan tanasa

Buna ziua. Ma confrunt cu urmatoarea problema. Tv-ul mentinat in titlu, se blocheaza la comutarea pe receptie digitala si se restarteaza. Asta se intampla doar daca mufa de semnal este conectata. Am incercat cu resetare la valorile initiale. dar nimic. Mentionez ca pe celelate intrari functioneaza ok, inckusiv pe analog tv. N-am gasit vre-un fisier dump ptr placa asta, sa-i rescriu epromul ca sa vad daca se corecteaza problema. Va multumesc anticipat pentru orice sfat sau ajutor.

• Replies 12
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• markoclick1993

4

• leoncris

2

• Florinel TV

2

• profimex

1

Cu sau fara simpatie pentru ... , trebuie sa recunoastem ca sunt cel mai bine organizati in domeniu' si cooperanti , urmati de polonezi !

Cu sau fara simpatie pentru ... , trebuie sa recunoastem ca sunt cel mai bine organizati in domeniu' si cooperanti , urmati de polonezi !

Corect!!!

• 2 years later...
  • 3 years later...
La 18.06.2017 la 21:16, Vizitator Tanasa Bogdan a spus:

Multumesc.Rezolvat.A mers pe epromul de pe placa. Cam greu cu rusii astia, dar a meritat efortul.

buna Bogdan am si eu ai dump spi daca pot ajuta