Guest Posted June 17, 2017 Share Posted June 17, 2017 Salut . Am rugamintea sa imi recomandati un model de telefon cu 3G. Telefonul trebuie sa fie clasic ( bar ) / cu taste si sa aiba display monocrom . Am vazut la un moment dat pe net , dar nu tin minte unde si ce model. Va rog nu poluati topicul cu "de ce" sau alte replici . Multumesc in avans celor care o sa raspunda la obiect. Link to comment
bugytech Posted June 17, 2017 Share Posted June 17, 2017 Telefon monocrom cu 3G eu inca nu am vazut. Cu taste, clasice, color si cu 3G erau unele modele de Nokia : 3120, 6280, 6120, E51, E71, E72, etc. Link to comment
Guest Posted June 18, 2017 Share Posted June 18, 2017 Nu am dat atentie dar stiu ca era un model pentru seniori si evident mai putin mediatizat . Link to comment
mradu2005 Posted March 1, 2021 Share Posted March 1, 2021 (edited) Edited March 1, 2021 by mradu2005 Link to comment
validae Posted March 1, 2021 Share Posted March 1, 2021 Faţă de un touchscreen de aceleaşi dimensiuni nu are niciun avantaj evident.Touchscreen-ul poate fi setat să afişeze cu caractere mari, pe când la cel cu butoane există o limitare evidentă.Dacă vrei să cauţi ceva pe net, cu ecranul ăla nu poţi face mare lucru, scrisul va fi mic....eu vă recomand din start un touchscreen.Cu butoane uriaşe şi cu ecran pe două rânduri mai există, dar numai pentru persoane care vor doar funcţia de telefon, nu şi multimedia... Link to comment
modoran Posted March 1, 2021 Share Posted March 1, 2021 Ce treaba au fonturile utilizate cu prezenta sau nu a unui touchscreen ? Link to comment
validae Posted March 1, 2021 Share Posted March 1, 2021 Ai citit cu atenţie ce am scris, sau doar faci conversaţie ? Era o recomandare pentru cineva cu IQ încă destul de mare să folosească un touch.Pentru cei cu Alzheimer sunt din ălea cu butoane de panică... Link to comment
doru3160 Posted March 2, 2021 Share Posted March 2, 2021 (edited) Alcatel pt seniori. Taste mari, caractere mari, functie voce la tastare. Nu are media, e doar telefon. In functie de starea electronistului batran, sigur va alege singur ce-i place si ce i se potriveste, indiferent ce recomandam noi aici. Doar el stie ce a folosit pana acum, si ce poate sau ce-si doreste sa foloseasca mai departe. Sunt unii care la 70 ani au mintea mai agera decat altii la 40, si in cazul asta s-ar simti jignit daca primeste un telefon pt seniori...deci multe variabile. Edited March 2, 2021 by doru3160 Link to comment
validae Posted March 2, 2021 Share Posted March 2, 2021 Adică aşa ceva: https://www.google.com/search?sxsrf=ALeKk008keK7XpjE5N2tNX7PvZ5KCmt1PQ:1614676119276&source=univ&tbm=isch&q=alcatel+seniori&sa=X&ved=2ahUKEwjLvJCkoZHvAhURzoUKHTjZC0QQ7Al6BAgCEDo&biw=1525&bih=679 Link to comment
validae Posted March 2, 2021 Share Posted March 2, 2021 (edited) A avut un coleg de serviciu aşa ceva, se vede rău pe ecranul mic....l-am probat de curiozitate.Plus că-i lent... Nu pot să înţeleg necesitatea de a avea ,,n,, cartele simultan....indiferent de funcţie, serviciu sau preferinţe.Cei din alte reţele decât a ta te pot suna dacă e musai, că nu mai sunt tarifele de acum 20 de ani, când dădeam ,,bipuri,, că nu ne permiteam minute multe....acum la Digi ai acces nelimitat cu câţiva $. Oricum, pentru o persoană cu probleme de vedere, un ecran mic ca al lui Nokia nu are niciun avantaj.La fel şi tastatura clasică.Dual sim ca funcţie găseşti şi la telefoanele clasice, dar şi la touchscreen-uri.Sfatul meu e să testaţi ,,pe viu,, diverse telefoane, fie la reprezentanţe, fie împrumutându-le de la cunoscuţi.Că părerea mea sau a altora poate fi pus subiectivă... Edited March 2, 2021 by validae Link to comment
doru3160 Posted March 3, 2021 Share Posted March 3, 2021 Acum 22 ore, validae a spus: Nu pot să înţeleg necesitatea de a avea ,,n,, cartele simultan....indiferent de funcţie, serviciu sau preferințe. Nu e vorba de apel, ci de date. Se întâmplă când nu ai într-o rețea sa ai în cealaltă. E ca și cum nu ții toate oole într-un coș... E puțin probabil sa nu ai semnal pe ambele simuri. Pt apel am orange, iar datele cu pondere pe digi. Link to comment
Recommended Posts