Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Firmware LG 32LH500D

Recommended Posts

Salut, un firmware pentru LG 32LH500D are cineva ? clasicul simptom de resetare si pe site-ul LG se pare ca nu au niciun fisier de pus pe stick doar de updatat de la internet si tinand cont ca nu pot accesa meniul aceasta varianta cade.. Mersi mult!

• Replies 23
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Raileanu

7

• danyby

6

• iuliantv

5

• clony

2

Am schimbat placa, merge dar cu imagine intoarsa si colorit mai ciudat,se poate rezolva?

Edited by danyby

Nu rezolvi cu soft de pe stick.

1 Schimbi sau copii continutul memoriei de pe placa veche

sau

2 Intri in service mode si faci modificarile necesare.( setings 1999 exit)

Modelul asta cred ca ar trebui sa fie in garantie...

• 2 weeks later...

nu am reusit sa schimb continutul memoriei pentru ca am un adaptor de citit de pe placa pe care nu il pot folosi din cauza rezistentelor din jurul memoriei, e vreun coleg care ma poate ajuta in bucuresti ? contra-cost evident!

• 4 weeks later...

iei memoria de pe cealalta placa 24c256,pui pin7 de la ecran (este loc facut de fabrica la mufa de pe placa ,care merge la t-con)la masa prin rez de 10k

nu am reusit sa schimb continutul memoriei pentru ca am un adaptor de citit de pe placa pe care nu il pot folosi din cauza rezistentelor din jurul memoriei, e vreun coleg care ma poate ajuta in bucuresti ? contra-cost evident!

pai aceasta memorie nu se poate da jos?

• 5 years later...

Buna. A reusit cineva sa intre in meniu service la acest TV? Am incercat cu setting 1999 exit si nu vrea. Nici cu fisierele audio adj in start care leam probat pe alte lg si functioneaza.

Acum 4 ore, raileanu a spus:

Buna. A reusit cineva sa intre in meniu service la acest TV? Am incercat cu setting 1999 exit si nu vrea. Nici cu fisierele audio adj in start care leam probat pe alte lg si functioneaza.

poate cu txt sau cod  pentru telecomanda longher,personal nu cred sa fi intalnit lg la care sa nu pot accesa meniul service cu

logitech harmony sau cu combinatia menu tv menu telecomanda apasate in acelasi timp pentru cateva secunde,sau cu ok tv ok telecomanda

LG.jpg

Edited by iuliantv
Acum 11 minute, iuliantv a spus:

poate cu txt sau cod  pentru telecomanda longher,personal nu cred sa fi intalnit lg la care sa nu pot accesa meniul service cu

logitech harmony sau cu combinatia menu tv menu telecomanda apasate in acelasi timp pentru cateva secunde,sau cu ok tv ok telecomanda

LG.jpg

TV nu are decat buton power on/off. Fisierele audio merg la alte LG am lucrat la toate pana la asta fara probleme. Am amplificat si sonorul am dat play si de pe telefon, nimic. Si nici vreo combinatie din taste. Chestia este ca trebuie sa ii scot CI Key Fail.

Si nici cu softul original la care se vedea imaginea solarizata deoarece am schimbat placa nu merge. Am schimbat direct NAND-ul de pe placa veche si se vede OK doar ca e problema cu CI.

Deci daca pun NAND-ul cu care a venit placa tot nu pot intra in meniu service sa modific setari panel. Nici asa nici asa.

Edited by raileanu