Guest Dj Ady Posted June 12, 2017 Share Posted June 12, 2017 Salut tuturor! Vreau sa achizitionez un mixer behringer sa se cante LIVE pe el vreau sa stiu care e treaba cu intrarea usb la mixer merge sa se cante live daca are intrare usb? ce face inrarea usb? la ce ajuta? P>S>care e treaba cu mixerele care au FX la sfarsit EU VREAU SA ACHIZITIONAEZ UN MIXER BEHRINGER XENY X1222USB NU VREAU COMENTURI CA E PROST SAU NUSTU CE EU VREAU SA MA LAMURESC CU USB...FX Link to comment
Freaka666 Posted June 18, 2017 Share Posted June 18, 2017 Din cate stiu eu FX inseamna ca au ceva efecte de sunet gen delay, chorus si reverb care le are acest mixer. Intrarea USB vad ca este una singura, cel mai probabil e intrare digitala si are ceva DAC intern. Nu am mai butonat mixere de vreo 10 ani cred:)) si nu am prins nici unul cu USB. In mod normal USB-ul nu are nici o treaba cu intrarile de microfoane, daca e mixerul de calitate cred ca se poate canta live. Mai documentati-va despre el in performante live. Link to comment
Faby22 Posted July 25, 2017 Share Posted July 25, 2017 Intrarea usb la mixer e ptr. a putea inregistra ... folosita ca interfata audio, iti dai seama ca poti canta orice vrei pe el nu are legatura cu intrarea aia usb din spate Link to comment
overdrive Posted July 31, 2017 Share Posted July 31, 2017 (edited) Cele cu FX la sfarsit au incorporata un modul de efecte delay,reverb,chorus etc...Nu are treaba USB cu cintarea live precum zicea colegul Freaka666 mai sus. Edited July 31, 2017 by overdrive Link to comment
Recommended Posts