Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Cap frezare vertical pentru FUS 200

Guest Laszlo

Recommended Posts

Guest Laszlo

Salut,

Recent am cumparat o freza FUS200, Din punct de vedere mecanic freza este in stare buna, din pacate lipseste capul de frezare vertical.

Are sau stie cineva de unde pot sa cumpar acest accesoriu?

Va atasez si o poza cu freza:post-264559-0-15213300-1497249496_thumb.jpg

Multumesc!

• Replies 9
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• alin 105

3

• emil.gabor

1

• Mihai dc

1

Top Posters In This Topic

Posted Images

Nu vreau sa te descurajez dar si eu am cautat 2 ani un cap vertical pana sa gasesc unul incomplet si acuma incerc sa il repar, adica ii lipeste arborele ,

Guest Laszlo

Salut! Mersi pt raspuns!

Reconditionarea completa a frezei oricum o planuiam pe o perioada mai lunga... sper ca totusi intre timp sa gasesc si capul de frezare vertical.

Orice parere/pont este bine-venit!

O zi faina !

Un pont provizoriu ar fi sa achizitionati un cap de frezare rapida de la FUS 22 -se gasesc destule pe piata- si ii faceti adaptarile de rigoare ca sa aveti masina functionala.Limitarile sunt mari-doar freza cu coada pana in diam max de 12 mm.

Guest Laszlo

Mersi de pont!

Cred ca pt inceput ar fi de folos si asta ca sa invat sa lucrez cu freza.

Am incercat sa caut pe diverse site-uri de mica-publicitate/vanzari dar fara success.

Exista firme de profil care mai au eventual din stocul vechi astfel de accesorii? Ma refer acum la capul de frezare rapid pt FUS22.

Ar trebui sa gasiti.Eu am cumparat de pe OLX.Avea si un coleg de forum unul de vanzare.Atentie, au pensete dedicate, deci la achizitie sa aveti in vedere si acest aspect.Nimic altceva nu se potriveste.

Guest Laszlo

Ok,

Am sa mai caut, daca aflati ceva va rog sa ma anuntati.

Eu am un set de pensete, cred ca sunt exact de la capul rapid de FUS22, ~100mm lungime, canal de pana in capat si filet interior de M8, le-am cumpart din targ cu un adaptor care permite sa fie montate in con interior Morse4.

Multumesc!

Probabil ca stiti, dar precizez de siguranta:acel cap nu se potriveste direct cu masina dvs.Este nevoie sa confectionati o flansa intermediara de prindere.Capul are motor de antrenare propriu ( sau ar trebui sa aiba).Nu poate prelua miscarea de la axul masinii dvs.

Guest Laszlo

Salut,

Da, am studiat poze, am vazut cum arata.

Multumesc pt precizare!

Azi merg sa aduc freza acasa, pe seara o sa fie deja in garaj, in weekend poate reusesc sa o studiez mai in detaliu.

• 3 years later...
La 23.06.2017 la 15:10, Vizitator Laszlo a spus:

Salut,

Da, am studiat poze, am vazut cum arata.

Multumesc pt precizare!

Azi merg sa aduc freza acasa, pe seara o sa fie deja in garaj, in weekend poate reusesc sa o studiez mai in detaliu.

ATI găsit cap vertical??